miercuri, 25 februarie 2009

AJF Prahova reacţionează murdar!

Miercuri la prânz, AJF Prahova a convocat o conferinţă de presă, în cadrul căreia s-a încercat să se răspundă la atacurile lansate de fostul statistician al forului din Pielari, Constantin Dumitru. Preşedintele AJF, Silviu Crângaşu, s-a arătat surprins de toate declaraţiile făcute, de tevatura creată şi a pus tot scandalul pe seama unui conflict mai vechi cu mai marii DJTS, cu conotaţii inclusiv de natură politică! Nici o vorbă că toate acuzele ar fi fost adevărate sau că ar şti ceva despre acest fenomen, pentru că la o asemenea amploare se poate vorbi de un fenomen. De ce?
În opinia mea, lucrurile sunt destul de simple. Şi ar trebui clar tranşate. Din două una - ori Silviu Crângaşu a patronat tot acest fenomen de care se dezice acum, aruncând vina asupra unora dintre subordonaţii săi - caz în care ar trebui nu numai să plece, dar şi să fie cercetat pentru faptele sale; ori, într-adevăr, după cum susţine, habar n-a avut de toate aceste "şmecherii", nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, caz în care înseamnă că s-a dovedit a fi un şef foarte slab dacă subalternii lui schimbau ierarhii peste capul său, caz în care ar trebui să-şi dea singur demisia. De onoare!
Culmea, salvarea lui Crângaşu ar putea veni chiar de la motivaţia oferită de el pentru lansarea atacurilor dinspre DJTS - susţinerea politică, ştiindu-se că fratele său, Decu Crângaşu, este în cărţi pentru unele posturi din partea PSD, iar fiul acestuia, Eduard Crângaşu, arbitru asistent în lotul A, are, de asemenea, serioase legături cu partidul aflat acum la guvernare.
Cât despre ameninţarea statisticianului cu instanţele... e doar o furtună într-un pahar cu apă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu