joi, 26 februarie 2009

Juniorii lui Dinamo au comis-o în cantonamentul de la Şcoala de Poliţie

Juniorii clubului Dinamo Bucureşti s-au aflat în cantonament la Câmpina, la Şcoala de Poliţie. "Pro sport", citând "Evenimentul zilei", a dezvăluit o serie de incidente în care o parte dintre micii fotbalişti ai "câinilor roşii" au fost implicaţi la Câmpina. Iată materialul integral.
Juniorii "câinilor" duc mai departe tradiţia inaugurată la echipa mare. Torje, Ropotan, Goian, Pulhac sau mai nou, Tamaş sunt exemple demne de urmat pentru tinerii din Ştefan cel Mare. Din păcate puştii nu se ridică încă la valoarea fotbaliştilor lui Rednic în teren, dar cu siguranţă că în afara lui au toate şansele să-şi întreacă predecesorii.
EVZ a prezentat în exclusivitate detalii din cantonamentul grupelor de copii de la Dinamo (născuţi în 1991, 1992, 1993).
Astfel, în stagiul de pregătire sus menţionat, juniorii au făcut show, fugind de la baza în care erau cantonaţi, au băut alcool şi au făcut "botezul" celor mai mici dintre ei, un ritual care presupune o cruzime maximă.
Capii răutăţilor au fost George Prodescu şi Cristian Daia, care, sub privirile îngăduitoare ale antrenorului Marin Dragnea au instaurat haosul în cantonamentul micilor câini. "Cei mari dintre copii i-au pus pe cei mici să le aducă băutură în cantonament, ameninţându-i cu bătaia dacă nu se conformează. Apoi, tot aceştia au fugit din cantonament fără ştirea antrenorilor. Toate grozăviile au fost încununate cu bătăile aplicate la «botezul» celor mici. Incidentele au ajuns la urechile şefilor de la Bucureşti. Ion Moldovan, Tică Dănilescu şi Petre Buduru au plecat urgent la Câmpina, pentru a analiza situaţia la faţa locului. S-a decis chemarea acasă a copiilor care au iscat scandalul, Prodescu şi Daia. Aici, ca de multe alte ori, s-au primit telefoane «de sus», iar scandalagiii au fost iertaţi. S-a evitat luarea unei decizii radicale, fiindcă ar fi trebuit să fie daţi mai mulţi afară, nu doar cei doi. Faptele sunt de o gravitate fără precedent. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva la Dinamo, la grupele de copii. De obicei, la un asemenea «botez» eşti pus să cânţi, să dansezi, nu eşti bătut cu bestialitate. În loc să-i dea afară, antrenorul Dragnea i-a admonestat puţin pe vinovaţi”, a dezvăluit un angajat al clubului pentru EVZ.
Membru în "trupa de elită", aşa cum este poreclită grupa născută în 1991, George Prodescu a confirmat, în mare, varianta, cu o sinceritate vecină cu nebunia.
"E, asta cam aşa este, eu şi Daia suntem noi mai panarame de felul nostru! (râde). Dar nu s-a întâmplat nimic grav. Cazul s-a rezolvat. Am făcut doar botezul ălora mai mici din echipă. I-am bătut cu prosopul ud. Am tăbărât peste ei în cameră... A durat cam 30 de secunde. Am făcut poarta dracilor!”, a spus jucătorul pentru EVZ. Tânărul fotbalist ştie şi care a fost motivul pentru care acest caz a luat atât de mare amploare: "Unul dintre băieţi ne tot zicea că are dureri la spate şi că să nu-l mai batem. Părintele lui Ghinea l-a sunat pe domnul Ion Moldovan. A început să se plângă. Ce e aici? E golănie? Îmi omorâţi copilul? De-aici a pornit totul." Tradiţia se respectă întotdeauna la Dinamo aşa că, repercusiunile au fost inexistente. Cei care au provocat întrgul scandal au fost în cele din urmă iertaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu