miercuri, 13 iunie 2012

Rezultatele arbitrilor prahoveni la examenul pentru categoria I-a

Mai nou, Comisia Centrală a Arbitrilor a lăsat pe seama fiecărei Comisii Judeţene organizarea examenului de categoria I-a. Şi la nivelul judeţului Prahova a avut loc recent un astfel de examen, CJA anunţând şi rezultatele acestuia.
Iată-le:
Gabriel Enache (Ploieşti) - 9,50
Doru Petre (Bucov) - 9,30
Dorin Călin (Râfov) - 9,10
Octavian Ciorescu (Ploieşti) - 8,90
George Anastase (Coşlegi) - 8,70
Mihai Safta (Iordăcheanu) - 8,70
Marian Ciubuc (Ploieşti) - 8,50
Mihai Toma (Gorgota) - 8,40
Gheorghe Voicilaş (Starchiojd) - 7,90
Dumitru Zahiu (Bălţeşti) - 7,80
Răzvan Joiţa (Ploieşti) - 7,50
Rezultatele nu sunt spectaculoase, fiind mai degrabă o formalitate.

6 comentarii:

  1. nu am nimic cu arbitri ,in general isi fac treaba bine si foarte bine,dar sa ma ierte dumnezeu daca mihai safta e arbitru de nota 8.70 inseamna ca mergem intr-o directie gresita.inteleg pana la un punct ca trebuie sustinut dar deja e prea mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Pretenash ,stai linistit ca in toamna va merge la examen pentru liga a 3-a.Degeaba va agitati ca in arbitraj fiecare isi vede propriile interese.

    RăspundețiȘtergere
  3. cu ce e de vina baiatul ca il cheama SAFTA..daca si pe tine te chema huzu sau porumboiu..altfel discutam acum..invidie prosteasca.

    RăspundețiȘtergere
  4. pt anonim de la 08.20.dupa cum vad esti adeptul ,,impinsului de la spate,,cat timp la acest nivel vom avea asa specimene sa nu te miri daca vei auzi de scandaluri pe cine stie ce maidane la liga c sau mai sus[liga b,a].departe gandul de mine de a jigni dar acest baiat sincer nu are ce cauta nici la copii si juniori.spui ca am invidie prosteasca... mai intreaba breasla arbitrilor si vezi ce parere au despre el.nu mai vb k a jucat si fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e invidie prosteasca, e adevarul gol golut.Si sa iti dau si exemplu,una e sa ai 1 meci la liga A la 3-4 etape,alta e sa ai la 2 etape?nu e putin diferenta??iti spuun eu...e forta disproportionata,daca intelegi aluzia.

    RăspundețiȘtergere
  6. deja se pare ca esti subiectiv.intelege odata ca acest copil ,pt mine e un copil,a ars cateva etape de arbitraj in zbor.ce spui dumneata ca una e sa ai 1 meci la liga a la 3-4 etape e relativ.meseria nu se uita ii lipsesc cateva notiuni elementare de arbitraj.dar ai dreptate nu e vina lui ci acelor care il imping de la spate.nu fii suparat ,ai sa vezi timpul le va aseza pe toate la locul lor

    RăspundețiȘtergere