joi, 21 iunie 2012

Unirea Câmpina - FC Chitila 2-1

Barajul de promovare în Liga a II-a între câştigătoarele Prahovei şi Bucureştiului a fost un meci încrâncenat, destul de tensionat, dar care - la final - a adus o mare bucurie pentru fotbalul câmpinean. Nu a fost un meci frumos, nu au fost prea multe faze de poartă, în primele minute spectacolul fiind mai mult în tribune.
După o primă repriză în care cele două echipe s-au anihilat reciproc,
câmpinenii au deschis scorul în minutul 58 prin Ciobanu, care a şutat cu sete din interiorul suprafeţei de pedeapsă. Jucătorii formaţiei din Chitila au pornit iureşul spre egalare, pe care au reuşit-o în minutul 64, prin Iordache. Apoi, după o perioadă de dominare a chitilenilor, în minutul 88, Cernea a adus golul care a declanşat fiesta câmpinenilor.

4 comentarii:

  1. vreau sa ii aud acum pe suporteri echipei fantome(csm campina)voi ati fost tinuti pt campanie electorala,ink o data unirea a demonstrat ca este cea mai buna din liga a...hai unirea

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt coleg cu Ciobanu dupa parerea mea e cel mai bun jucator de la Unirea si sunt convins k va face fatza cu brio la nivelul ligii a III-a bvo Ciobi multa bafta esti un pompier adevarat;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru toti cei care au contestat valoarea acestei echipe si mai ales celor care au vorbit urat la adresa echipei UNIREA CAMPINA va spunem decat atat , LA REVEDERE !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. d-l guran a avut o vara cu'impliniri' a 'reusit' sa iasa primar dar peste 40 ani,a reusit sa desfiinteze echipa care era copilul lui,a stat cu degetele incrucisate la meciul de baraj doar doar o pierde unirea.sa tii minte nea gurane,exista un dumnezeu sus asta e diferenta intre unul ca mara,cojocaru,palanceanu care au pus piciorul pe minge si dumneata care ai facut totul numai pt avantaje proprii. sper macar in ceasul 12 sa nu pui piedici echipei unirea din postura de consilier pt ca ma astept din partea dumitale.

    RăspundețiȘtergere