luni, 18 iunie 2012

Scandal fără precedent la Naţionala sub 19 ani!

7 jucători suspendaţi 1 an, alţi 3 jucători, suspendaţi 6 luni!
În urma raportului întocmit de Mihail Marian (foto), director tehnic al FRF, Comitetul Executiv al FRF a luat măsuri fără precedent. Numeroase suspendări, reduceri ale diurnelor şi alte sancţiuni au fost luate împotriva unor jucători şi oficiali care au făcut parte din delegaţia României la turneul final al Campionatului European Juniori sub 19 ani, care s-a desfăşurat în Serbia, în urmă cu câteva săptămâni. Citiţi aici raportul integral, cu detalii incredibile despre ceea ce s-a întâmplat în Serbia.
Iată şi sancţiunile stabilite de Comitetul Executiv al FRF, după acest raport:
1. Jucătorii Andrei Vaștag, Ionuț Puțanu, Ștefan Popescu, Cristian Gavra, Laurențiu Brănescu, Alin Dobrosavlevici și Alexandru Ioniță au fost suspendați timp de 1 an de la orice acțiune a loturilor naționale.
2. Jucătorii Andrei Manole, Cristian Iancu și Alexandru Buzbuchi au fosr suspendați timp de 6 luni de la orice acțiune a loturilor naționale.
3. Antrenorului Ovidiu Stângă, care a favorizat prin deciziile luate săvârșirea acestor abateri disciplinare grave și nu a informat niciun membru al conducerii delegației în acest sens, nu i se va reînnoi contractul de muncă cu FRF, scadent în luna august a.c.
4. Medicul Constantin Bârsan și masorul Dan Bucuroaia, care au avut cunoștință de aceste evenimente, dar, la recomandarea antrenorului principal, nu i-au informat pe membrii conducerii delegației, au fost sancționați cu avertisment scris și vor avea o reducere a diurnei cu 50% timp de un an.
5. Antrenorul coordonator, Ștefan Iovan, care a dorit să supervizeze întregul program stabilit, fără să colaboreze cu toți membrii staff-ului administrativ și nu a reușit să preîntâmpine săvârșirea acestor abateri disciplinare, a fost sancționat cu avertisment scris și va avea o reducere a diurnei cu 50% timp de un an.
6. Directorul tehnic al loturilor naționale de juniori, Miodrag Belodedici, și managerul echipei, Romulus Chihaia, au fost sancționați cu avertisment scris și cu reducerea dirunei cu 50% timp de șase luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu