duminică, 3 iunie 2012

Precizia Breaza - AS Mislea 2-0

Au marcat: Șovăială 8, Bădărău 77
Precizia Breaza: Blidaru - Cazan, Fl. Voinea, Soreanu (cpt.), Brînzea - Bădărău, Cojocaru, Duricu, Ionescu - V. Urdea, Șovăială. Rezerve: Herescu, Cârstei, Istrati, A. Dumitru, Boroș, Fl. Vasile, Pavel. Antrenori: Cornel Vasilescu, Robert Istrati.
AS Mislea: Florescu - Buștuc, Tună, Stoican, Ionescu - Popa (cpt.), Chiorcău, Postolache, Nedelcu - Mocanu, Neagoe. Rezerve: Ursu, Tudor, Petre, Tuță, Potoc. Antrenor: Vasile Păun.
Arbitri: Radu Danielenco (Ploiești) - Ciprian Geambazu (Bușteni), Ciprian Stoicescu (Adunați). Observator: Răzvan Achimescu (Ploiești)
Un meci frumos astăzi, pe stadionul „Parc” din Breaza, între Precizia Breaza și AS Mislea. În scorul final este reflectată determinarea echipei mai bune,
care a luptat tot timpul meciului cu o echipă bine pregătită. Scorul a fost deschis repede de brezeni, în minutul 8, printr-o reușită excepțională a lui Justin Șovăială. În continuare, brezenii s-au apărat cât au putut de bine, astfel că ocaziile echipei din Mislea au fost rare și nu foarte periculoase, reușind să și atace periculos, având alte trei mari ocazii de gol, din care o bară a lui Șovăială, dintr-o poziție asemănătoare celei de la primul gol, și un șut puternic și plasat al lui Bădărău, respins cu greutate de Florescu. În a doua parte a jocului, cei din Mislea au fost salvați numai de inspirația și reflexele propriului portar, până în minutul 77, când, după o bâlbâială în careu, Bădărău a adus încă un gol pe tabelă. O victorie meritată, o revanșă luată, încă 3 puncte până la Liga A.
Sursa: www.aspreciziabreaza.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu