duminică, 17 iunie 2012

Arbitrul Bogdan Banu, lovit cu piciorul în faţă la Balta Doamnei!

Astăzi, în Liga C Prahova, partida AS Balta Doamnei - AS Potigrafu a fost întreruptă în minutul 28, după ce arbitrul Bogdan Banu (foto) a fost lovit cu piciorul în faţă de către un jucător al echipei gazdă. Arbitrul Bogdan Banu a considerat că nu mai sunt îndeplinite condiţiile pentru desfăşurarea în continuare în siguranţă a partidei, astfel încât a decis suspendarea definitivă a jocului.
Acum, mingea este - din nou! - în terenul comisiilor din subordinea lui "Don Lică". Dacă nici acum nu se iau măsuri drastice, ce ar mai trebui să aşteptăm din partea fotbalului patronat de "Don Lică"?!

3 comentarii:

  1. probabil tot vreun descreierat ca si ala de la cornu k altfel nu ai cum sa le spui la purtatorii astia de echipament sportiv.din pacate pe acesti arbitri nu au cine sa-i apere si cel putin in cazul de fata acest arbitru chiar promite.comisiile sunt convins ca vor judeca cu maxima rigurozitate si pe ciobanasul care alovit sigur prin etapa 10 din editia viitoare il vom vedea pe terenul de fotbal.o scurta intrebare.. aceleasi comisii l-au judecat si pe portarul varnitei acum 2 ani in bataia luata de alt arbitru[marinica]multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. ma asteptam ca macar arbitrii cu vechime sa ia atitudine gen m.marin ,neagu,barziloiu,bozieru si altii in aceasta problema.mai multa autoritate in fata comisiilor n-ar strica domnilor arbitrii pt. ca data viitoare cine stie ce taranus candideaza cu succes la sectiunea 'viteazul satului' si vedem vreun arbitru prin spital.oricum aceste ispravi se vor intimpla mai devreme sau mai tarziu,dar cine sa le contracareze?

    RăspundețiȘtergere
  3. Exista si un sindicat al arbitrilor care tace profund si nu are nici o atitudine publica in astfel de situatii!

    RăspundețiȘtergere