sâmbătă, 11 februarie 2012

Amical: Unirea Câmpina - CS Cornu 9-1

Pe un teren absolut imposibil, Unirea Câmpina şi CS Cornu s-au întâlnit într-un joc amical în această dimineaţă. A contat mai mult ca antrenament fizic, din punct de vedere tehnic şi tactic totul fiind doar un joc al hazardului. Unirea s-a impus clar cu scorul de 9-1, prin golurile marcate de Andrei Ciobanu (4), Eduard Bica (foto - 3), Ungureanu şi Negotei, în vreme ce pentru corneni a înscris fostul jucător al Unirii, Radu Burlacu. Ambele echipe au avut numeroase probleme de efectiv, liderul la zi al campionatului judeţean fiind privat în acest joc de serviciile jucătorilor Bărăgan, Ciobotaru şi Dorişor (accidentaţi), dar şi Filip (învoit).
Unirea Câmpina: D. Şandru - A. Stoica, Neagu, B. Şandru, Zecheru - Bica, Ungureanu, Lambă, Cernea - Nichifor, Ciobanu.
Au mai jucat: T. Ionescu - Coman, Fl. Stoica, Negotei. Conducerea tehnică: Ion Cojocaru - director tehnic, Costin Plăvache - antrenor principal, Marius Pălănceanu - antrenor secund.
CS Cornu: Popescu - Gratie, Diaconu, Zidaru, A. Burlacu - Băjenaru, Grigore, R. Burlacu - Pantilie, Drăgoi. Au mai jucat: Rada, Bucuroiu. Colectiv tehnic: Cristian Zmoleanu - director tehnic, Andrei Ionescu - antrenor principal.
În continuare, programul ambelor echipe depinde de starea vremii. Unirea are programat miercuri un joc amical cu AFC Filipeşti, din Liga a III-a, dar acesta este sub semnul întrebării în condiţiile în care se anunţă noi ninsori, în vreme ce formaţia din Cornu şi-a anulat amicalul de mâine cu AS Tufeni.

9 comentarii:

  1. ultima ora! Ministerul Agriculturii a inaintat oferte de munca pentru jucatorii ambelor echipe avand in vedere sezonul semanatului care se apropie. Mai ales ca au demonstrat ca se descurca pe ogor... Felicitari pentru starea gazonului care nu s-a lasat descoperit nici macar un centimetru!

    RăspundețiȘtergere
  2. ati luat cate ati inghitit ce raq luati amikal dastea mah luati si voi cu unele mai slabe din liga C sa bateti si voi pe cineva

    RăspundețiȘtergere
  3. cei de la cornu sunt fratii nostrii,o a vedeti ca multi dintre jucatorii de la unirea o sa ajunga la cornu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Corect! CS Cornu s-a prezentat si a luat vreo doua goluri... Macar s-a reusit diminuarea stratului de omat. Fiecare echipa a avut ceva de castigat. Bravo Cornu! Succese Unirea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bun Ciobanu asta,cine are meritul aducerii lui si pe unde a mai jucat?V-a costat mult?E valoare nene,are niste calitati......asta lipsea Unirii.

    RăspundețiȘtergere
  6. vedem noi cati din jucatorii actuali ai unirii vor mai ramane din vara in cazul promovarii...ca deobicei cojocaru isi va lua jucatorii si se va duce cu ei la alta echipa care sezonul viitor isi doreste promovarea in div C..cum a facut si sezonul acesta cand a venit de la tomsani si asa se invart banii in liga:)

    RăspundețiȘtergere
  7. de la draganesti a venit,nu se stie cat a costat.si adevarat ca asta mai lipsea echipei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Diferenta de valoare sa facut la capitolul,pregatire fizica!

    RăspundețiȘtergere
  9. jucatorii de la unirea au contract cu unirea nu cu cojocaru.in cazu celor de la tomsani au venit pt ca nu aveau contract.la unirea e alta mancare de peste,dk nu aveau contract plecau in iarna ca au fost oferte multe.asa ca nu mai fiti invidiosi si sustineti unirea....

    RăspundețiȘtergere