duminică, 12 februarie 2012

Mircea Sandu spune că "probabil, returul se va amâna"

Condiţiile meteorologice tot mai grele din ţara noastră, dar şi atenţionările privind instaurarea a tot felul de "coduri", par să fie determinante pentru amânarea reluării campionatului de fotbal. De altfel, însuşi preşedintele FRF, Mircea Sandu (foto), a declarat zilele trecute că "probabil, returul se va amâna". Decizia pare a afi acceptată de majoritatea echipelor, cel puţin la nivelul primului eşalon, după ce formaţiile revenite în ţară din cantonamentele externe nu prea au unde se antrena, iar cele aflate în Turcia - Dinamo, Rapid, CFR Cluj şi Sporting Vaslui - au decis deja să-şi prelungească stagiul din Antalya.
O decizie urmează a fi luată şi de oficialii celor două grupări ploieştene, Astra şi Petrolul.
Oficializarea declaraţiei lui Mircea Sandu s-ar putea produce la şedinţa Comitetului Executiv al FRF din 17 februarie, după ce în perioada 13 - 15 februarie, conducerea FRF va avea întâlniri cu conducătorii cluburilor din fotbalul românesc.
Campionatul Ligii I ar fi trebuit să se reia în week-end-ul 25-26 februarie, cu jocurile etapei a XIX-a.
Şi în Prahova s-ar putea amâna reluarea competiţiilor oficiale
Din păcate, judeţul nostru a fost destul de afectat de această iarnă grea - mai ales în zona de sud - astfel încât este de aşteptat ca în săptămâna care vine, odată cu şedinţele programate de conducerea AJF-ului cu delegaţii echipelor, să se decidă amânarea reluării competiţiilor oficiale. Startul din anul 2012 pentru fotbalul judeţean era programat tot în week-end-ul 25-26 februarie, cu o etapă din cadrul Cupei României, faza judeţeană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu