vineri, 17 februarie 2012

Baremurile arbitrilor din Liga I au fost înjumătăţite! O fi bine, o fi rău...

Astăzi, Comitetul Executiv al FRF a decis, printre altele, înjumătăţirea baremurilor arbitrilor din Liga I. Astfel, începând cu etapa din primul week-end al lunii martie, un arbitru va primi pentru un meci condus în prima ligă 2.400 lei, bani din care trebuie să-şi achite transportul, cazarea şi masa.

"Le-am dat bani mulţi, au făcut greşeli mari, la revedere", a sintetizat situaţia în stilu-i caracteristic Dumitru Dragomir, preşedintele LPF. De partea cealaltă, preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, cel care a votat împotriva acestei măsuri alături de Gheorghe Constantin şi Dumitru Costin, a declarat: "Nu s-a votat propunerea Ligii de aducere a arbitrilor străini, dar în schimb s-au redus baremurile cu jumătate, pentru că aşa s-a propus de la Ligă. Am înţeles că tot ce se propune de la Ligă, se aprobă. Riscăm să pierdem din arbitri. Reducerea baremurilor este o lovitură pentru noi. La ora actuală, unii arbitri care vin din anumite zone ale ţării, cum este Haţegan, care călătoreşte numai cu avionul, sau Balaj, cam ce iau din baremul de arbitraj, trebuie să dea pe transport. Părerea mea este că prin această decizie s-a făcut un mare deserviciu fotbalului, nu doar arbitrajului, dar trebuie să mă supun deciziei Comitetului Executiv. Când în Comitetul Executiv sunt atâţia preşedinţi, era de aşteptat că va ieşi aşa cum au dorit dânşii".
O fi bine, o fi rău...

Un comentariu:

  1. Dezastru!
    Te chinui pe toate maidanele, induri si treci cu vederea toti tampitii numai cu gandul ca poti face o cariera frumoasa.
    Dar dupa 10-15 ani de munca, in loc sa te bucuri si sa fi rasplatit pentru munca si sacrificiile facute, te trezesti ca arbitrezi pe degeaba.

    RăspundețiȘtergere