vineri, 24 februarie 2012

Un inedit meci amical

În această după-amiază, pe stadionul "Rafinăriei" din Câmpina a avut loc un interesant meci amical între echipa feminină CS Brazi, antrenată de Mircea Hagianu şi una dintre grupele de juniori de la clubul tehnicianul câmpinean, Hagianu Mircea Junior. Nu a contat scorul, fiind mai degrabă un meci şcoală pe care Hagianu a ţinut să-l facă pentru fetele sale în încheierea cantonamentului centralizat de la Cehia.
"Venim direct de la Cheia, unde timp de 6 zile am încercat antrenamente fizice destul de intense pentru fete, în rândurile cărora s-au adăugat şi câteva jucătoare din Câmpina, care au început fotbalul la clubul meu", ne-a precizat Mircea Hagianu (foto).
Jucătoarele de la CS Brazi se pregătesc pentru reluarea campionatului, prevăzută pentru 18 martie, dar şi pentru sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde vor întâlni formaţia CFR Timişoara. Iar dacă în lotul prahovencelor, care are o medie sub 22 de ani, au apărut câteva jucătoare din Câmpina, în schimb, Mihaela Radu, care a plecat la FCM Tg. Mureş, face deja o figură foarte frumoasă, participând cu noua sa echipă la un turneu în Ungaria, unde şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.
Iată şi lotul formaţiei CS Brazi, care a disputat acest inedit meci amical la Câmpina: Ionela Dincă, Mirela Stoica, Cătălina Stan - portari; Mădălina Crăciun, Diana Florea, Gabriela Bucur (toate trei sunt şi arbitri), Maria Dumitru, Mihaela Merlan, Andreea Popescu - fundaşi; Maria Bârlea, Romina Soare, Georgiana Huţu, Sandra Oprica (ambele din Câmpina), Mihaela Grozeanu, Maria Zbârdea - mijlocaşi; Anca Nina (care are mai multe prezenţe în Naţională), Mihaela Băcescu, Corina Tatu, Anda Ştefănescu, Alina Oprea (aceasta din urmă, din Câmpina) - atacanţi.

3 comentarii:

  1. astia de la hm baietii tot slabi sunteti de fiecare data va inchis ciocu csm campina juniorii.ei fac legea de fiecare data.asa ca lasati-va.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum e posibil ca intr-o comuna sa existe o echipa de fotbal feminin, iar in ditamai municipiul, cum e Campina, sa te chinui cu baietii doar in judet? Alo...Tiseanu, se appropie luna iunie

    RăspundețiȘtergere
  3. si totus nu stie nimeni cat a fost scorul?:>

    RăspundețiȘtergere