vineri, 17 februarie 2012

2012 a început "în forţă" pentru arbitrajul prahovean: prima şedinţă, primul scandal!

Ieri seară a avut loc prima şedinţă a arbitrilor prahoveni din acest an, una la care a participat şi... "Don Lică". Nici nu au început meciurile oficiale şi deja prima şedinţă a arbitrilor prahoveni a însemnat şi primul scandal. În câteva cuvinte, Deaconu şi "Don Lică" s-au arătat foarte deranjaţi de faptul că CCA a decis
organizarea unui curs de instruire al arbitrilor din Liga a III-a la Ploieşti fără a discuta cu ei, ci însărcinându-l pe Cristian Nica, fostul preşedinte al CJA Prahova, să se ocupe de organizarea cursului.
Acum, după părerea mea, demersul CCA arată în mod cât se poate de evident că forul condus de Ion Crăciunescu refuză orice colaborare cu... "Don Lică" şi Deaconu. În condiţii normale, în faţa unei atitudini atât de evidente din partea CCA, Deaconu ar trebui să-şi dea demisia de onoare! O glumă bună, nu?! Deaconu şi onoare în aceeaşi frază... mai greu!
De asemenea, poate în condiţii ceva mai aproape de normalitate, Cristian Nica ar fi trebuit să îi informeze şi pe cei din CJA Prahova de intenţia CCA. Însă este foarte greu să-l poţi acuza pe Nica de lipsă de comunicare cu "Don Lică" şi Deaconu, în condiţiile în care cei doi l-au "lucrat" cât au putut pe Nica, atâta vreme cât acesta era în fruntea arbitrajului prahovean. Iar dacă CCA i-a dat o însărcinare lui Nica personal, "Don Lică" şi Deaconu n-au decât să se certe cu responsabilii CCA şi, mai ales cu Crăciunescu. Bineînţeles, dacă îi bagă cineva de la CCA în seamă...

10 comentarii:

  1. 'Nivelul' CJA-ului si al AJF-ului Prahova este decat la judet, liga a III-a este deja prea mult.
    Cristian Nica face bine ceea ce face.
    Cat despre cei doi, nu pot spune decat ca prin atitudinea lor cel mai mult de pierdut au arbitrii!

    RăspundețiȘtergere
  2. e clar k ne-ar fii mult mai bine dak ar venii CRISTI NICA innapoi,din puct de vedere al promovarilor si al imaginii la cca.dar si pe plan judetean ar fii mai bine pt k atunci cind era cristi dadea mai multe sanse celor tineri.
    iar pt cei kre sunt acum in conducere dak cca nu i-a intrebat nimic E CLAR K TREBUIE SA PLECE.
    DRUM BUN.ati stat DESTUL.PA PAAAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ii aplaudati pe "domnii" "presedinti" Marean Dacanu si Ceangarasu Sliviu prentru marinimia si generozitatea lor ca au marit baremurile arbitrilor cu 10 lei??De la Valeni la Busteni sau de la Ploiesti la Valea Doftanei transportul e 10 lei nu??Nu stiam ca s-a ieftinit benzina,ce pot spune altceva decat DEMISIA!

    RăspundețiȘtergere
  4. Aviz celor doi,Lica si Deaconu,aveti mare grija ca s-ar putea sa ramaneti fara arbitrii cu experienta,acestia se vor satura de magariile voastre, si ,,scaunele ,,pe care stati se vor clatina daca cumva nu vor cadea si cand ve-ti cadea,ve-ti cadea rau de tot...

    RăspundețiȘtergere
  5. ca tot mi-am amintit....D-le Deaconu cum ati hotarat in 2011 care va fi ocupantul locului 1 la titlul de ,,Cel mai bun arbitru,,?
    Principalul dvs criteriu a fost pitipoanca cu care s-au afisat baietii la banchtul de sfarsit de an,ca asa a parut vazut din afara...????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cine-i piti de care vb?

      Ștergere
    2. Daca ai fost la banchet sau ai citit ,,marele reportaj,,dintr-un ziar local cu siguranta ai idee despre cine vorbesc.

      Ștergere
    3. marcel si "compania" ??

      Ștergere
    4. :)) :)) :))....vezi ca stii!!! :)) :)) :))

      Ștergere
  6. Deaconuuuu, lasa-ne!!!!!! Si cand pleci, ia-l si pe "Don Lica"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAAAAA!

    RăspundețiȘtergere