miercuri, 29 februarie 2012

Crăciunescu a anunţat o brigadă românească pe 15 martie în cupele europene

"O veste bună e că avem un arbitru român care va arbitra într-o cupă europeană. Adică la 15 martie va arbitra o brigadă din România. Nu ştiu în ce competiţie, e anunţată doar data, iar brigada am făcut-o noi. Nu putem spune componenţa brigăzii. E un lucru bun că avem arbitri în competiţiile europene, chiar dacă pentru noi va fi greu, pentru că tot în 15 martie avem meci în Cupa României, Vaslui - Oţelul, cu multe orgolii", a anunţat astăzi preşedintele CCA Ion Crăciunescu.
Cel mai probabil este vorba de arbitrul
Ovidiu Haţegan (foto), care are o ascensiune frumoasă, mai ales după ce a primit o notă mare la precedentul său meci internaţional Lokomotiv Moscova - Athletic Bilbao, din 16-imile Europa League. Mai mult ca sigur este vorba de un meci în optimile Europa League, pe 15 martie fiind programate partidele retur.
Vă invit la un exerciţiu: vă aştept cu propuneri, ce meci credeţi că va avea parte de o brigadă românească? Iată programul partidelor din Europa League pe 15 martie:
Olympiacos Pireu - Metalist Harkov
Manchester City - Sporting Lisabona
Schalke - Twente Enschede
Hanovra - Standard Liege
PSV Eindhoven - Valencia
Udinese - AZ Alkmaar
Beşiktaş Istanbul - Atletico Madrid
Athletic Bilbao - Manchester United
Aştept părerile voastre!

9 comentarii:

  1. Ma bucur mult pt Ovidiu si ii doresc si ajunga macar la un turneu final important. Orice meci va primi sunt convins ca-l va arbitra foarte bine si va face cinste scolii romanesti de arbitraj, atat de hulita in tara. Multa bafta Ovidiu!
    PS - Totusi, am un sentiment ca va fi vorba de un meci in Germania, ori la Gelsenkirchen sau la Hanovra. Orice meci va fi, BAFTA!
    Sorin Corpodean

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea e nici un meci mai usor... Cred ca va fi delegat la Olimpiacos Pireu - Harkov.
    George

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ca la Schalke, Hanovra sau Udinese? Tibi

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa 17 ani avem o brigada in "optimile" vreunei competitii europene intercluburi (in 1995 Craciunescu a arbitrat final CCE).
    Bravo Hategan !

    RăspundețiȘtergere
  5. Besiktas Istanbul - Atletico Madrid

    RăspundețiȘtergere
  6. Schalke - Twente
    Dai vreun premiu pt cine indica meciul corect?
    Flo

    RăspundețiȘtergere
  7. La Bilbao nu poate arbitra ca de-abia ce a condus un meci al bascilor, dar mie mi-ar placea sa-l vad pe Hategan la PSV - Valencia!
    Oriunde va fi delegat, multa BAFTA!

    RăspundețiȘtergere
  8. Revin si-mi fac "mea culpa".
    Tudor a arbitrat acum 3 ani St-Etienne- Werder Bremen in optimile EL.

    Oricum insa e o mare performanta pt. Hategan ca la virsta lui sa ajunga la acest nivel. Meciul e in retur si s-ar putea ca UEFA sa nu anunte delegarile decit dupa disputarea meciurilor tur astfel incit cred ca Hategan va primi, poate, un meci cu calificarea transata in primul tur.
    Va dati seama ca el e doar in a 3-a grupa valorica, in mod normal meciurile la aceste nivel le primesc cei din Elite si Elite Development. D-aia zic ca poate va primi un meci considerat mai "usor".

    RăspundețiȘtergere
  9. Salutare,

    parerea mea este ca va primi un meci "tare"in care calificarea sa se joace pe acel teren. Probabil in Turcia la Besiktas.

    Bafta multa brigazii din Romania, indiferent care va fi ea!
    Cristian Apostol

    RăspundețiȘtergere