luni, 3 octombrie 2011

Dero Ploieşti - CS Băneşti 2-3

Ieri, la Băicoi, în cadrul etapei a IX-a din Liga lu' Lică, CS Băneşti a întâlnit "lanterna roşie", formaţia Dero Ploieşti. A fost şansa băneştenilor pentru a-şi mai reveni la "adevăr", mai ales că urmează întâlnirea cu liderul, care - reamintesc - se va juca la Câmpina.
Meciul a început bine pentru elevii lui Roberto Opatchi,
aceştia deschizând scorul în minutul 11, prin Burlacu, fundaşul băneştenilor reluând în plasă o minge excelent trimisă din corner de Dincă. Diniţă a adus egalitatea pânî în pauză, iar "lanterna roşie" a trecut la conducere în minutul 57, atunci când A. Stan a trasnformat o lovitură de pedeapsă acordă de arbitrul Ionuţ Neagu după un fault al lui Gorgan. Băneştenii s-au trezit, au apăsat ceva mai serios pedala de acceleraţie şi au marcat destul de repede prin Cristache (min. 66) şi Ene (min. 70), aducând astfel trei puncte importante în vistieria formaţiei din Băneşti.
Roberto Opatchi i-a trimis în teren la acest joc pe: Veselu - Burlacu, Gorgan, Creţu, Niţu - Filote, Iancu, Dincă, Albu - Cristache, Ene. Au mai jucat Lungu şi Geambaşu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu