luni, 31 octombrie 2011

Croatul Marijo Strahonja arbitrează partida Manchester United - Oţelul Galaţi

UEFA a anunţat astăzi că partida Manchester United - Oţelul Galaţi, contând pentru grupele Champions League, va fi arbitrată de croatul Marijo Strahonja, care debutează în această competiţie. Partida este programată miercuri, 2 noiembrie, de la ora 21.45, la Manchester, pe celebra arenă "Old Trafford".
Marijo Strahonja (foto) s-a născut pe 21 august 1975 şi a adunat 53 de meciuri sub egida UEFA,
dar miercuri va arbitra primul meci în grupele Champions League. Locuieşte la Zagreb şi se află din anul 2005 pe lista FIFA. A fost de două ori în România, arbitrând chiar în Prahova: pe 29 septembrie 2004, la Plopeni, România - Polonia 1-0, turneu calificare juniori sub 17 ani; pe 6 octombrie 2006, la Strejnic, România - Georgia, turneu calificare juniori sub 19 ani. De asemenea, pe 10 septembrie 2008 a condus partida Feroe - România 0-1, în preliminariile CM. Ultimul joc internaţional arbitrat de Strahonja a fost pe 7 octombrie, Cipru - Danemarca 1-4, în preliminariile CE.
Croatul va fi ajutat de conaţionalii săi asistenţii Sinisa Premuzaj, Zeljko Novosel, adiţionalii Igor Pristovnik, Damir Batinic şi rezerva Ante Vucemilovic-Simunovic Jr. Observatorii acestui joc sunt scoţianul Hugh Dallas - pentru arbitraj, şi spaniolul Miguel Galan Torres - pentru joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu