vineri, 21 octombrie 2011

Mai sunt două zile până la

„Derby della Campina”
V-am prezentat de-a lungul ultimelor zile avanpremiere ale „Derby-ului della Campina” – de la rememorarea primului joc dintre cele două echipe, la părerile multor oameni implicaţi într-un fel sau altul, într-o măsură mai mare sau mai mică, în acest joc: căpitanii celor două echipe, antrenori, preşedinţi, reprezentanţii administraţiei locale, microbişti. Dar cine va împărţi dreptatea în „Derby della Campina”?
La centru se va afla ploieşteanul Adrian Illyeş, singurul central de primă ligă din Prahova, care va fi asistat de concitadinul său Bogdan Banu şi de Emil Pascu, din Măgureni. Observatorul partidei va fi însuşi şeful AJF-ului, celebrul „Don Lică”.
Illyeş – care este plecat din ţară, dar va reveni la timp pentru meciul de pe „Poiana” – a mai arbitrat în acest sezon, câte o dată pe fiecare dintre cele două echipe: în etapa a II-a, Unirea Câmpina – Petrolistul Boldeşti 1-0, iar în etapa a III-a, CS Vispeşti Blejoi – CSM Câmpina 0-0. În privinţa asistenţilor, şi Bogdan Banu a mai arbitrat cele două echipe – pe CSM Câmpina, alături de Illyeş, la Blejoi, iar pe Unirea, chiar în urmă cu două etape, 3-1 cu CS Băneşti. În schimb, Emil Pascu – asistentul cu cea mai mare vechime în lotul Ligii a III-a – nu a mai arbitrat în acest sezon nici un meci al liderului Unirea, dar, în etapa a V-a, a făcut parte din brigada care a condus partida AFC Brebu – CSM Câmpina 0-2.
Şi pentru că trebuia să existe şi o premieră pentru un aşa derby, este primul meci la care „Don Lică” este observator oficial în acest campionat, pe care-l păstoreşte… aşa cum poate…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu