duminică, 23 octombrie 2011

Ion Burchi şi Costin Plăvache - foşti coechiperi în teren, actuali adversari pe banca tehnică

Ani la rând, Ion Burchi şi Costin Plăvache au reprezentat două nume de bază ale liniei defensive ale formaţiei fanion a Câmpinei – Poiana sau FCM Câmpina. Chiar dacă Burchi este din Băneşti, iar Plăvache din Breaza, cei doi au apărat ani mulţi, la nivelul ligii secunde, culorile celui mai galonat club câmpinean. După retragerea din activitate, cei doi foşti coechipieri s-au dedicat meseriei de antrenor, iar astăzi s-au aflat faţă în faţă,
chiar pe stadionul unde au cunoscut mari succese sportive. S-au respectat de-a lungul întregii partide, iar la final şi-au dat mâna.
Iată şi ce au declarat cei doi tehnicieni la finalul „Derby della Campina”:
Ion Burchi, antrenor principal CSM Câmpina:
„Consider că rezultatul este echitabil. În prima repriză ei au avut mai multe ocazii, au fost ceva mai periculoşi, dar per ansamblu cred că remiza este corectă. Mi-ar fi plăcut ca jocul să fie mai spectaculos, în primul rând pentru numerosul public prezent la stadion. Trebuie să ţinem cont că noi suntem o formaţie nou promovată şi cu acest statut cred că am lăsat o impresie bună. Cu mai mult curaj şi mai multă determinare, consider că am fi putut chiar şi să câştigăm”.
Costin Plăvache, antrenor principal Unirea Câmpina:
„A fost un meci încrâncenat, poate nu spectaculos, dar cred că s-a văzut la jucătorii ambelor formaţii determinare. Ne aşteptam la un joc greu, dar puteam să şi câştigăm, însă, recunosc, am avut şi emoţii la lovitura liberă din final a celor de la CSM. Astfel că se poate spune că rezultatul este echitabil. Pentru noi urmează un joc greu cu Vispeşti Blejoi, dar o victorie ne-ar asigura un sfârşit de tur şi o iarnă liniştite”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu