miercuri, 23 iunie 2010

Etapa de la Moreni a prilejuit revenirea lui Cătălin Duţă!

În week-end-ul recent încheiat, la Moreni s-a desfăşurat etapa a VI-a din cadrul Campionatului Naţional de Motocros. Au fost prezenţi şi mai mulţi reprezentanţi ai cluburilor câmpinene de profil, dar senzaţia competiţiei a fost în proba de veterani, acolo unde am consemnat revenirea în arena competiţională a lui Cătălin Duţă, după o apuză de zece ani! Spre lauda sa, Cătălin Duţă a euşit să câştige detaşat manşa a doua a secţiunii de veterani, spre entuziasmul numeroşilor spectatori prezenţi la traseu, dintre care mulţi împătimiţi ai motoarelor din Câmpina.
De la acelaşi club al lui Cătălin Duţă, MC Lido, au mai fost prezenţi al Moreni, George Manta, la clasa 80 cmc, care s-a clasat pe locul al treilea, dar şi Sebastian Strechioiu şi Sandu Oprescu, aceştia clasându-se pe locurile 5 şi 6 în proba de MX1. De asemenea, în întrecerea amatorilor, au mai fost prezenţi Adrian Nicolau (locul 6), Adrian Bocolea (locul 7), Marcel Vişoiu (locul 11), toţi de la MC Lido, dar şi Bogdan Perian (locul 13) şi Constantin Dobre (locul 16), de la MC Britmar Câmpina.
Calitatea spectacolului sportiv a fost serios influenţată la Moreni de starea vremii, ploaia dând mari bătăi de cap nu numai organizatorilor, dar şi sportivilor.
Următoarea etapă a Campionatului Naţional de Motocros va avea loc în acest week-end, într-o localitate din judeţul Harghita.
În continuare vă prezint câteva imagini, cu precizarea că pot fi remarcaţi Cătălin Duţă (nr. 85), Sebastian Strechioiu (nr. 91, fond alb cu cifre negre), Adrian Nicolae (nr. 91, fond negru, cifre albe).

Un comentariu:

  1. Am fost onorati de prezenta ta la Moreni. A fost o punte peste ani, esti un sportiv demn de respect,un model pentru cei mai tineri.Te asteptam oricand,..Dan Club Moreni.

    RăspundețiȘtergere