vineri, 18 iunie 2010

2 august, o zi mare pentru Silviu Crângaşu?

FRF a anunţat pe site-ul său oficial că printre deciziile adoptate de Comitetul Executiv în şedinţa sa de astăzi se află şi stabilirea adtei de 2 august pentru Adunarea Generală. De ace este atât de importantă această dată? Printre altele, atunci se vor alege reprezentanţii eşaloanelor al doilea, al treilea şi al fotbalului amator în Comitetul Executiv al FRF. În privinţa ultimului aspect, după ce Vasile Avram a renunţat la funcţia de vicepreşedinte al FRF în favoarea celei de preşedinte al CCA, fotoliul al doilea de la Casa Fotbalului ar putea fi ocupat de... Silviu Crângaşu (foto)! Unii spun că ar fi un blestem, alţii că ar fi o binecuvântare...
Cu acelaşi prilej, va avea loc şi tragerea la sorţi pentru stabilirea programului competiţional în Liga a II-a şi a III-a pentrue diţia 2010 - 2011.

5 comentarii:

  1. cel mai mare hot....silviu crangasu...

    RăspundețiȘtergere
  2. silviu "lica" crangasu,asa numitul presedinte al ajf prahova,cel care este impotriva violentei pe stadioane dar masurile pentru abaterile indisciplinare nu exista sau sunt greu de observat datorita blandetii acestui mielusel,arbitrii care aplica regulamentul si nu au dat drumul la jocuri pentru ca terenurile erau neregulamentare au fost "dati in pizda masii" imi scuzati limbajul,la propriu de catre marele presedinte silviu crangasu,impreuna cu subalternii a omologat toate maidanele ca asa zise terenuri de fotbal,si acum ca tacamul sa fie complet si bomboana pe coliva va mai ajunge si prin federatie,uitati-va lume cine conduce fotbalul prahovean??treziti-va odata si nu mai votati aceste persoane care distrug fotbalul...haideti sa aducem fotbalul acolo unde ii este locul si sa scapam de astfel de uscaturi,cat pt silviu crangasu sa iti fie rusine pentru ceea ce faci si sa iti dea dumnezeu atat bine tie si familiei cat bine le-ai oferit tu arbitrilor si aici amintesc decat cateva nume piciu ciprian,pascu emil,amoraritei mihai,marinica valentin si nu numai,cei care au fost batuti iar agresorii inca se mai afla pe maidanele prahovene.....as continua ca lista este lunga dar starea prea mare de nervozitate sa nu ma impinga sa fac niste afirmatii vulgare.

    RăspundețiȘtergere
  3. domnule crangasu,cum puteti sa vedeti arbitri batuti la nivele de inferioare/ce parere aveti despre uliganizmul care se intampla in fotbalul prahovean;vadau niste exemple arbiti nicolae iosif,mihai amoraritei,valentin marinica si alti nu ve rusine domnule presedinte si viitorul vice presedinte al FEDERATIEI DE FOTBAL,ESTE NORMAL CE SE INTAMPLA//mai ales unul din arbitri batuti NICOLAE IOSIF,care a fost si Jucator LA LOTUL DE JUNIORI A ROMANIEI,SI UN FOTBALIST BUN CARE A JUCAT LA UN NIVEL MAI MARE CA ALTII,ADICA LA TOATE NIVELE/,ACEST OM DE UN MARE CARACTER,UN OM DEOSEBIT SI FAMILIST,,V-AM DAT UN EXEMPLU..,EU SUNT UN MICROBIST CAMPINEAN.PE LANGA CA AM O VARSTA DE 68 ANI,EU NU VA MINT CU NIMIC D.NUL CRANGASU,BAGATI LA CAP ACESTE RANDURI,NISTE EXEMPLE,LA REVEDERE D.NUL CRANGASU..

    RăspundețiȘtergere
  4. super tare al 3-lea coment...numai pot de ras:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. nici nu a trebuit sa il citesc tot si e maraca :)):))....mai tare e al lea:P

    RăspundețiȘtergere