luni, 21 iunie 2010

Bătaie şi în ultima etapă a Ligii C Prahova!

Ultima etapă a Ligii C Prahova nu se păutea să nu aducă şi un incident, în care un arbitru să fie agresat. Este vorba de arbitrul câmpinean Nicolae Iosif (foto), care la jocul CS Brazi II Popeşti - Speranţa Olari, scor final 6-3, s-a pomenit lovit aproape din senin de un jucător al formaţiei oaspete, care în viaţa de zi cu zi este... poliţist!
În minutul 18, la scorul de 2-1 pentru gazde, acesta a protestat la o decizie a asistentului, iar pentru că arbitrul Iosif a mers pe mâna colegului său, i-a aplicat acestuia un pumn în zona gâtului. Obişnuit cu "tratamentul" din eşaloanele inferioare ale fotbalului păstorit de Crângaşu, iosif nu s-a lăsat deloc intimidat şi l-a eliminat pe agresor, continuând partida.
După ce un alt arbitru a fost lovit de un jandarm, iată că lucrurile au tercut la "next level", iar cum avem de-a face cu un poliţist în rolul agresorului. Şi cum să nu se întâmple toate acestea, când comisiile din subordinea lui Silviu Crângaşu încurajează astfel de violenţe, reducând sistematic sancţiunile luate de primele instanţe de cele mai multe ori doar de "ochii lumii"?!
Felicitări domnule preşedinte Silviu Crângaşu! Încă un campionat aşa cum vi-l doriţi!

8 comentarii:

  1. Daca si in Iosif au curaj sa dea ..un arbitru bun cu o mare experienta, ce sa mai faca cei tineri?

    RăspundețiȘtergere
  2. asta chiar si-o merita!

    RăspundețiȘtergere
  3. iosif este un arbitru bun,cu experienta,si fost fotbalist bun cu a fost el,si un caracter deosebit,si un familist100000000000,la bani care ai conduce tatalui,//si un om deosebit,iosife asta este hotul de CRANGASU ,DOMNUL NICA TREZESTETE TREZESTETE///.................

    RăspundețiȘtergere
  4. iosife iar te lauzi singur???pana maine o sa umpli de commenturi in care o sa spui ce fotbalist ai fost tu si cati bani are tatal tau.Nici un arbitru nu merita batut dar lasa-ne pe noi neutrii sa comentam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iosif este si un arbitru care nu stie sa redacteze corect ceea ce scrie in documentele oficiale catre AJF. Eu eram jucator la echipa oaspete si am fost lovit de un spectator dupa ce in prealabil fusesm lovit si de un jucator care juca pe fals. Ni s-a citit la comisie un "memoriu" (cel putin asta cred ca era)... in care ne-am prapadit de ras toti cei prezenti. Domnul Andreoiu cel care citea cu greu se abtinea sa nu rada. Ca fotbalist din cate stiu eu a fost prin lotul rapidului candva... iar ca arbitru prefer sa nu comentez. Imi pare rau ca si-a luat-o dar este unul din cei mai batuti arbitrii si daca avea valoare la varsta lui era undeva prin B daca nu macar la C :).
    Hai bafta!

    RăspundețiȘtergere
  6. asta nare nici mancare in frigider acasa dati un leu pt amaratul de iosif,nu are o chifla in stomac.eutanasialtil:))

    RăspundețiȘtergere
  7. eu sunt un anonim,care spune asa ceva ca nu are ce sa manance IOSIF SI NU ARE BANI,SE INSALA AMARNIC,ACEST OM ESTE UN OM CORECT,CINSTIT,SI NU PERVERS CA ALTI COLEGI DE-AI LUI,ARE FRIGIDER,ARE O FAMILIE DE NOTA 10//,EU DACA ARE FI IN LOCUL LUI,EU NU ASI BAGA PE NIMENI IN SEAMA,ARE PREA MULTI DUSMANI ACEST OM ISIF//,PLUS A FOST UN JUCATOR FOARTE BUN LA VREMEA LUI,NUIASA SA FI LA UN LOT AL ROMANIEI,IN LOTURILE SUPERIOARE CUM A FOST EL CA JUCATOR,SUNT NISTE INVIDIOSI,PARSIVI,PERICULOSI,PERVERSI ACESTI OAMENI///,EU DACA AR FI IN LOCUL LUI,EU NU ASI BAGA PE NIMENI INSEAMA PE ACESTI PERVERSI///,IOSIF E UN OM FOARTE FOARTE CORECT SI CINSTIT,ATAT A AVUT DE SPUS DE ACEST BAIAT.........,O SEARA BUNA IOSIFE NU TE LUA DUPA PERVERSI................

    RăspundețiȘtergere