marți, 12 mai 2009

Câteva meciuri interesante marţi, 12 mai, în Europa

Bayern Munchen - Bayer Leverkusen, ora 21.00, campionatul Germaniei
Etapa intermediară din Bundeliga aduce faţă în faţă echipele clasate pe locurile 2 şi 9, dar pentru Bayern este un meci extrem de important. Partida va fi arbitrată de Thorsten Kinhofer, un arbitru de 41 de ani, din anul 2006 pe lista FIFA. La Munchen, pe "Allianz Arena" se anunţă condiţii de ploaie şi o temperatură de 13 grade.
Celtic Glasgow - Dundee United, ora 21.45, campionatul Scoţiei
Play-off-ul Scoţiei găzduieşte pe "Celtic Park" o păartidă de mare atractivitate, Celtic fiind în aşteptarea unui pas greşit al rivalei Rangers. Oaspeţii, locul 5 în clasament, sunt impulsionaţi de faptul că Scoţia a mai primit un loc pentru Cupa UEFA (Europa League), în urma coeficienţilor fair-play. Partida va fi arbitrată de Stuart Dougal, un arbitru de 47 de ani, care s-a aflat pe lista FIFA în perioada 1996-2007. La Glasgow se anunţă cer noros şi o temperatură de 11 grade.
Olympique Lyon - FC Nantes, ora 22.00, campionatul Franţei
Chiar dacă Nantes nu ocupă decât locul 18, lyonezii se află în cursa de urmărire pentru revenirea în fotoliul de lider, aflându-se acum doar pe locul 3. Partida va fi arbitrată de Lionel Jaffredo, un arbitru de 39 de ani. La Lyon se anunţă un cer parţial noros şi o temperatură de 18 grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu