sâmbătă, 9 mai 2009

Campionatul de fotbal de la CNNG a ajuns la final

Timp de mai multe săptămâni în sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu" a avut loc un campionat de fotbal între clasele din această instituţie de învăţământ. Vineri, începând cu ora 13.00, au avut loc finalele.
Mai întâi, a fost finala mică, dintre clasele 12B şi 12F. Aceştia din urmă s-au impus cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Radu Spiridon (2), Horia Panait, respectiv, Răzvan Burlacu. Cele două formaţii au evoluat în următoarea componenţă:
12B: Toma Sumbasacu, Adrian Chiţescu, Horia Petroiu, Cătălin Ichim, Eddy Verbancu, Răzvan Burlacu.
12F: Dan Bucătaru, Radu Spiridon, Andrei Beu, Horia Panait, Victor Coman, Remus Breazu.
Finala mare a adus faţă în faţă echipe dina ni diferiţi 12D cu 11C. Contrar poate aşteptărilor, elevii din clasa a XI-a s-au impus la o diferenţă categorică, scor 5-1, prin golurile maracte de Ovidiu Pena, Constantin Busuioc (autogol), Andrei Florea, Gheorghe Stanciu, Dragoş Tuţică, în vreme ce pentru învinşi a marcat Ionuţ Baciu. Iată şi cele două echipe din finală:
12D: Ionuţ Baciu, Laurenţiu Zecheru, Mihai Drăcea, Sorin Iancu, Constantin Busuioc, Vlad Baicu.
11C: Dragoş Tuţică, Alin Sandu, Gheorghe Stanciu, Bogdan Neagu, Andrei Florea, Ovidiu Pena.
Pe parcursul ambelor finale a fost o atmosferă frumoasă, balcoanele sălii fiind pline de colegi care şi-au încurajat favoriţii, de la microfon, meciurile au fost comentate într-un ritm de NBA, iar arbitrajul a fost asigurat de Aura Pană, arbitru în cadrul Comisiei Judeţene de Arbitri Prahova şi elevă la CNNG. De asemenea, s-au acordat şi premii, locul I primind spre exemplu un premiu în valoare de 300 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu