marți, 24 aprilie 2012

"Tactica" Vispeştiului sau a AJF-ului?!

CS Vispeşti Blejoi a "beneficiat" în ultimele 10 meciuri de 9 eliminări ale jucătorilor de la formaţiile adverse!
În acest an, CS Vispeşti Blejoi a susţinut 8 meciuri în campionat şi două în Cupa României. Ei bine, în aceste 10 partide, adversarii Vispeştiului au avut nu mai puţin de 9 eliminări (foto - eliminarea dictată de Ionuţ Neagu la CSM Câmpina - CS Vispeşti Blejoi, scor final 0-4, dar eliminarea s-a produs la 0-1)! Aşa ceva nu se poate!
Ce să-i determine pe adversarii formaţiei sprijinite din toate puterile de AJF-ul lui Don Lică să fie atât de nervoşi? Sau este doar o "tactică" a acestei formaţii, îngăduită - sau chiar încurajată! - de AJF-ul lui Don Lică?! Şi, apropo, ce caută Silviu Crângaşu la aproape toate meciurile acestei formaţii? Vrea să se asigure că totul decurge conform... "tacticii"?! Iar când totuşi nu poate ajunge îşi trimite "căţeii"! Este un campionat jalnic, patronat de Don Lică şi gaşca lui. Ruşine! (Dacă ştiţi ce-i aia...)

12 comentarii:

  1. "pretene" sa de-a dzeu sa promovati (ca prea le tii isonul lui coco si ai sai) si sa va vad acolo...ca numai pe voi va fura, numai pe voi va dezavantajeaza...etc.
    abia astept sa vad ce faceti cu urlati etapa viitoare, sa te vad atunci ce mai scrii

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimate Domn, dupa meciul din wekend in care am tras un semnal de alarma, cu privire la cartonasele rosii primite de adversarii celor din Blejoi, am primit multe "castane", cand am scris ca se trimit brigazi "cu experienta" la meciurile unde trebuie sa castige Vispesti, tactica cunoscuta de multi "fosti" arbitri...mi s-a spus ca nu mai cunosc eu arbitrajul prahovean. Pai as intreba eu care a fost diferenta intre Maneciu-Blejoi de azi si Maneciu-Floresti de acum 7 ani cand arbitra la Maneciu brigada de Div.A, iar presedinte la arbitri era tot Nea Marian Deaconu? Simplu, acum trebuia sa bata oaspetii...si si-au luat masuri, atunci oaspetii trebuiau opriti sa nu promoveze...pacat de voi si de arbitrajul prahovean...

    RăspundețiȘtergere
  3. pt "pretenul" anonim de la 01.45: eu nu tin istonul nimanui, dar asteptam din partea unui asa "preten" o explicatie logica la faptul usor de constatat: 9 eliminari in 10 meciuri pentru adversarele Vispestiului! Dar echipa asta nu stie sa joace si 11 la 11, vrea numai 11 la 10?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deja e prea mult , la fiecare meci eliminari in tabara adversa, oare altfel nu poate castiga Blejoiul,chiar am ajuns sluga banilor , ma intreb ce satisfactie poti avea cand castigi meciurile doar aruncand cu bani , asta inseamna neputinta, cu toate ca jucatori sunt la echipa, poate cam trecuti dar buni, asta e , vedem mai departe ce se mai intampla.

    RăspundețiȘtergere
  5. toata lumea stie ca vispesti este ajutata de ajf.
    este foarte clar asta.nu neaparat eliminarile de care beneficiaza dar si maniera de arbitraj este favorabila lor. in meciul cu Paulesti la o-o a fost clar 11 metri pt paulesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. BEZNEA DORINEL MIHAI25 aprilie 2012 la 08:34

    Buna ziua-din capul locului vreau sa spun ca nu ma intereseaza cine promoveaza si cine nu---ma intereseaza ca munca mea si a copiilor mei sa nu fie bataia de joc a nimanui!Am crezut si sperat la un moment dat ca arbitrajul prahovean a intrat pe un fagas nou ,bun si ma bucuram pentru asta.Din pacate constat ca atunci cind este necesar ca totul sa fie ok,din pacate spun ,ajungem la aceiasi,veche,maniera de arbitraj!Faptul ca iti bati joc de o comuna intreaga,reprezentativa in acest judet,de o echipa care reprezinta un "brand"in fotbalul prahovean,de un "nebun"ca mine fara de care tu-BEBE ZAHIU-nu ai exista,de munca ,banii,timpul si pshicul unor copii care nu au gresit cu nimic decit ca vor sa joace fotbal,nu iti da dureri de cap domnule BEBE?Cum pot sa ma mai duc eu in fata copiilor mei sa le spun sa joace cind nu sunt in stare sa le asigur un climat de corectitudine si fair-play?Am jucat si voi juca totdeauna numai sa cistig pentru ca asa sunt eu si copii mei si nu permit nimanui,si mai ales unuia ca tine,care daca te asezi linga mine esti un zero,ca impreuna cu "minunatul" Calarasu,din ce am vazut eu in ultimul timp"excelent"atit la tusa cit si la centru,putini pot face asa ceva,deci ,nu permit sa iti bati joc de mine,de noi.Nu am dormit si am plins ca un copil toata noaptea ca unul ca tine si-a batut joc de munca noastra,de acesti copi care ,ieri,si-au dat suflarea pe teren pentru a demonstra ca noi jucam pentru noi si numai pentru noi,au murit acolo!CINSTE LOR si RUSINE TIE SI ASISTENTULUI TAU.Va multumesc ca mi-ati dat posiblitatea ,aici,sa scriu citvea rinduri despre una din cele mai mari hotii traite,a mai fost una in tur,coincidenta..?,tot la Vispesti ,cu care nu am absolut nimic,le doresc multa bafta,deci spuneam tot la Vispesti cu D-nul OPREA la timona atunci si Valentin Dumitru la o tusa,inca o data multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. acum 7 ani jucam la floresti apoi am antrenat si -mi amintesc cum am pierdut la maneciu 2-3 dupa ce am condus cu 2-0 dar sincer nu-mi amintesc sa fi fost furati de arbitrii ...sau poate nu credeam atunci ca exista interese pro sau contra la acel nivel ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu inteleg de se mai joaca Liga JUDETEANA DACA O FORMATIE ESTE AJUTATA MECI DE MECI...Mai bine primeau''directive'' de la inceput: nu va mai stresati sa jucati, anul asta promoveaza cutare ehipa! Si nu mai exista circul asta jalnic cu Blejoiul...Rusine AJF.

    RăspundețiȘtergere
  9. oare dc mai iau jucatori de la blejoi salariu dk nu sunt in stare sa bata pe teren?
    abia ast meciu celor de la unirea la blejoi,sa vedeti jaf acolo...abia ast...
    pacat de cei de la maneciu,o echipa cu traditie in prahova si crangasu se vinde la unii aparuti peste noapte...rusine ajf...

    RăspundețiȘtergere
  10. nici eu nu sunt de acord cu aceste "furtisaguri" insa sa nu uitam cum "marele" coco castiga anul trecut seria cu cei de la tomsani...la fel; deci sa fim sinceri, nici unirea nu are valoare...sa o spunem pe aia dreapta

    RăspundețiȘtergere
  11. mama ce meci cu unirea ....ar fi culmea sa joace pe bune atunci :))
    pai umbla la arbitrri ca la divizia D sa joaca un pic mai tare...si cum sa lovesti star-urile?!?!
    care stie de ceptura -- se retrage>??

    RăspundețiȘtergere
  12. nu stiu de ce, dar se pare ca "scenariul" promovarii Tomsaniului anul trecut, regizat de Crangasu, se repeta acum cu Blejoiul. daca e... sursa de bani, e... valoare dupa el. Tomsaniul a plecat din Prahova. halal campioana.

    RăspundețiȘtergere