sâmbătă, 7 aprilie 2012

Progresul Drăgănești - CSM Câmpina 3-0

Fiind nevoită să improvizeze în defensivă, unde nu a putut beneficia de serviciile lui G. Radu, eliminat etapa precedentă, CSM Câmpina s-a văzut condusă încă dinainte de pauză cu scorul de 2-0, experimentatul Orlando Gheorghe înscriind de două ori pe spațiile destul de largi din defensiva CSM-ului. În condițiile în care nici în atac CSM-ul nu a pus prea mari probleme jucătorilor de la Drăgănești,
golul din ultimul minut marcat de Claudiu Tudor a conturat un scor de fortfait, poate prea aspru față de realitatea din teren.
Antrenorul Ion Burchi a jucat la Drăgănești cu: Boșilcă - A. Burchi, Zăpodean, Gânju, Bej - Ilioiu, Stroe, Burloiu, Olteanu - M. Mihai, Blanc. Au mai jucat: Hromei, Vintilă, Budileanu.

8 comentarii:

  1. o echipa de fotbal care vrea , si emite pretentii la locurile fruntase in clasament , sa fim seriosi nu sta in baza intr-un jucator suspendat. sa le fie ruuusssiinee tt

    RăspundețiȘtergere
  2. aveti tupeul sa gasiti motivatia absentei UNUI jucator? data viitoare ziceti ca nu a fost lume destula in tribune...la scorurile inregistrate in ultimele doua etape mai bine taceati. mai aveti si pretentii la promovare!

    RăspundețiȘtergere
  3. FORTZA PROGRESUL DRAGANESTI!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si la Draganesti au fost 3 absente de marca-Gabi Curcan,Iulian Zaibert si Stefan Radu,ultimul inprumutat in retur de la CS Otopeni,dar determinarea in joc a facut diferenta in teren si pe tabela.

    RăspundețiȘtergere
  5. O fi fost tot blat la fel ca la meciul cu Vispesti sau asta le e valoarea???totusi inclin spre a doua varianta

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar daca savulescu este un antrenor foarte slab, noi jucatorii vom invinge la CSM.Voi inscrie si de aceasta data gol pe care il dedic lui Burchi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu poti fi jucator la brebu,baietii de acolo sunt cu caracter,nu-si jignesc trainerul care mai aduce si bani de acasa!!!!

      Ștergere
  7. CORECT ,OILE CAPIII NU-SI CEAERTA CIOBNU

    RăspundețiȘtergere