vineri, 20 aprilie 2012

Petrolul II Ploieşti - Unirea Câmpina 0-0

În primul joc al etapei campionatului judeţean, liderul Unirea Câmpina nu a reuşit să treacă de "satelitul" Petrolului. Pe de o parte, "lupii mici" au jucat foarte arţăgos, extrem de determinaţi, de parcă de acest joc depinea cariera lor, în vreme ce la Unirea
s-a simţit absenţa lui Gică Bărăgan, mintea limpede de la mijlocul terenului, absenţa acestuia fiind dublată de ineficienţa atacanţilor.
O remiză albă, care reaprinde speranţele în tabăra principalei urmăritoare a câmpinenilor, în vreme ce pentru trupa lui Costin Plăvache ar trebui să reprezinte "duşul rece" necesar pentru o a doua parte a returului, care se anunţă de foc. Pe de altă parte, Unirea rămâne neînfrântă şi păstrează încă un avantaj consistent faţă de formaţia din Blejoi.
Unirea a jucat la Ploieşti cu: D. Şandru - A. Stoica, Neagu, B. Şandru, Zecheru - Cernea, G. Ghiţă, Lambă, Filip - Nichifor, Ciobanu. Au mai jucat: Bica, Dobrescu.

4 comentarii:

  1. atata puteti VAI DE CAPU VOSTRU IN HALU ASTA CUM JUCATI NU PROMOVATI DRAGALASILOR astazi ati fost PENIBILI

    RăspundețiȘtergere
  2. bv antrenorului il ti pe BICA rezerva sa iti fie rusine

    RăspundețiȘtergere
  3. fa echipa cum trebuie daca vrei sa promovatio ba antrenorule joci cu 6 fundasi

    RăspundețiȘtergere
  4. DOMNULE COJOCARU CAND NU ARANJEZI CU ARBITRI CAM NASOL NU CUMVA TI-A FOST RUSINICA SA TE MILOGESTI DE COPII AIA DE LA PETROLU SA FACA BLAT AM CAM VAZUT VALOAREA TA FARA FLUIERASI LOC 5 DUPA JOC AJUNGE DU-TE DICAAAAAA

    RăspundețiȘtergere