joi, 19 aprilie 2012

O dezvăluire a lui Adrian Porumboiu și o întrebare... a mea!

Am avut onoarea să-l cunosc pe Adrian Porumboiu. L-am văzut arbitrând. L-am respectat și apreciat, dar m-am întrebat - chiar aici, cu ceva vreme în urmă - ce arbitru ar fi fost Porumboiu - ca și Crăciunescu - astăzi, cu atâtea televiziuni pe cap?
Astăzi am văzut o declarație a lui Porumboiu: "Au fost persoane foarte importante care îmi spuneau mai direct, mai nuanţat, să ajut o anumită echipă. Eu făceam însă pe dos. Am dat odată un 11 metri la un meci de îmi venea mie să râd, dar l-am dat de-al dracului. Ce, eu eram trimis de formă acolo?!"
Instantaneu, a apărut o întrebare: ce s-ar întâmpla astăzi într-o situație asemănătoare, adică dacă un arbitru ar da un penalty aiurea doar "de-al dracului"? Răspunsuri ar fi multe, dar eu prefer să rămân doar la întrebare...

4 comentarii:

  1. mai lasa-ma si cu Porumboiu asta! nu se vede ca a fost arbitru!

    RăspundețiȘtergere
  2. daca toate greselile din zilele noastre ar avea aceasta cauza... Ooooo!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca nu ati inteles esenta.Pai la un meci la care echipele se intelesesera si simti asta ,dai un 11m cum nu le convine sa-i bagi in penibil si sa inteleaga si cei ce aveau dubii ca e blat.Nu?Cunosc destule cazuri gen asta din vremurile apuse dar cred ca mai sunt si azi.Un mic ex.aflat de la un arbitru la un meci unde cele 2 echipe ce jucau picasera de acord:-"Eu dau regulamentar 2 de 11m,ei trageau in plute,lovituri directe din 16....18 m. ,ei(cei ce trebuiau sa piarda)dadeau pasa inapoi spre centrul terenului.Cind i-am prins cu dorinta de a castiga ,au primit gol din ofside 10 m,tot de ciuda ca au fost nesimtiti la meciul blat."Stiu nu e normal cum a procedat arbitrul citat mai sus,dar asta era singura masura de protest la ce se intampla in fotbalul judetean si nu numai la acea vreme.



































    0

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord cu ce spui, dar... cred ca declaratia lui Porumboiu se refera la altceva. scrie clar ca atunci cand i se cerea sa ajute o echipa, facea invers, nu cand era vorba de un blat intre echipe, caz in care ai perfecta dreptate. vezi si meciul petrolul - sportul studentesc, prin 93, cred, arbitrat de Porumboiu, cu 11 m ratat de Grigore in ultimele minute in huiduielile spectatorilor si hohotul de ras al lui Porumboiu.

    RăspundețiȘtergere