joi, 19 aprilie 2012

Liga lu' Lică, etapa a 24-a, delegările lu' nea Marean

Vineri, 20 aprilie, ora 17.00
Petrolul II Ploiești - Unirea Câmpina
Radu Danielenco - Emil Mateescu, Bogdan Banu - Ion Andreoiu
Sâmbătă, 21 aprilie, ora 11.00
CS Bănești - Petrolistul Boldești
Ovidiu Oprea - Ciprian Geambazu (foto), Emil Bozieru - Traian Notaru
Progresul Drăgănești - AFC Brebu
Adrian Calestru - Valentin Dumitru, Vasile Tiron - Vasile Tabără
Sâmbătă, 21 aprilie, ora 17.00
Unirea Urlați - Caraimanul Bușteni
Răzvan Ioana - Laurențiu Dragu, Andreea Popa - Răzvan Frățilă
CS Vispești Blejoi - CS Păulești
Gabriel Cojanu - Gabriel Brăilă, Emanuel Tincu - Silviu Pantilimonescu
Duminică, 22 aprilie, ora 11.00
Tinerețea Izvoarele - Carpați Sinaia
Adrian Illyeș - Adrian Niță, Ionuț Necula - Tudor Negoiță
CSM Câmpina - Avântul Măneciu
Viorel Căunei - Alexandru Ilie, Stelian Mălăroiu - Viorel Băltățeanu
CS Ceptura - Dero Ploiești
Robert Stanciu - Adrian Băzăvan, Ionel Gheonea - Alexandru Bădulescu

11 comentarii:

  1. iar arbitreaza Caunei la CSM? ca si ultimul meci acasa tot el a fost!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt curios de arbitraju lu calestru de la ceptura :)))))=)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la ce delegari te uiti pretenas? /:)

      Ștergere
    2. :)))aiurea eram cu gandu la ceptura!!dar ideea cred ca s0a inteeles :D

      Ștergere
  3. e bine ca tincu are abonamet la liga A,delegat etapa de etapa si altii fac kilometrii la liga c.frumos domnule presedinte,va multumim.Cum aveti dvs grija de unii asa va avea si Dumnezeu de dvs.Un Dumnezeu e sus si vede.!

    RăspundețiȘtergere
  4. Toxicomane... alearga si tu la probe si scrie pe jumatatea lui Tincu si... o sa fii si tu printre "protejatii" presedintelui poate o sa iti faca si tie abonament.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu zic ca mai bine l-ati invata abc-ul arbitrajului cum zicea un "mare arbitru"(Deaconu),nu stie sa stea in teren,nu stie sa aseze un zid.Probabil joi ai fost la alta sedinta.Am scris si eu si am alergat la vremea mea,dar nu am avut loc sa promovez de altii..cine stie cunoaste acele vremuri.Eu zic mai bine sa va duceti la meciuri sa mai vedeti si alti arbitrii de la liga b,sa faceti si voi rost de un stadion sa se faca antrenamente si poate faceti si voi lectii teoretice cu arbitrii care merg la examen pe care voi spuneti ca ii cresteti.
    App: daca as mai da timpul inapoi fara sa fi facut cursurile scolii de arbitrii nu puteam lua pe jumatatea lui Tincu,adica nota lui impartit la 2 vine 4 si putin,deci putina atentie la exprimare,nu cred ca Tincu e zeu sa ia nu stiu ce nota,sau poate pentru el ati bagat nota 11 ca pe vremea cooperativei sa mai promoveze si altii.

    P.S.1 Cu toata admiratia pentru anonimul de la 10.07,dar din pacate vechile mele state in fotbalul prahovean ma fac sa stiu cine da replici cand se pune musca pe caciula.
    P.S.2 Va astept maine cu un raspuns....ca poate acum ai pregatire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli... nu sunt arbitru si nici nu am nici o treaba cu arbitrajul dar totusi urmaresc atat live cat si in presa scrisa sau bloguri fenomenul numit fotbal implicit arbitrii prahoveni. Totusi am avut ocazia sa urmaresc cateva meciuri pe care le-a arbitrat Tincu si pot spune ca a arbitrat binisor. Si cand spun binisor nu ma refer strict la regulamentul pe care l-a aplicat. S-a vazut foarte putin in joc, a fluierat bine de cele mai multe ori, in cateva cuvinte nu a fost el personajul principal cum am vazut la alti arbitrii. Faptul ca a fost cu arbitrii experimentati la tusa care l-au ajutat, nu stiu cat este de relevant, pentru ca ala care tuseste in fluier ia deciziile. Asa este are cateva lacune la pozitionare dar astea se pot invata. Din ceea ce am citit eu sunt altii care sunt bagati la inaintare pe fata desi nu au nici o treaba cu arbitrajul ... inca.

      Ștergere
  6. Nu il mai aparati pe Tincu,baiatul nu are talent de arbitru.Sunt unii care nu au observat asta si nu ar fi nici o problema,numai ca ei fac delegarile si atunci.........

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca intr-adevar zici ca doar urmaresti fotbalul prahovean de unde stii ce note ia tinci si cum alearga?tovarase profesor eu zic sa ne vedem lungul nasului.

    RăspundețiȘtergere
  8. ba asta isi batre joc d unii arbitrii cu talent ca sa protejeze pe unii gen Safta Tincu.e bataie de joc ce face Nea' Marean.rusine rusine deaconu marian.dati o data mafia jos de la prahova lasati talentele sa promoveze nu panaramele.huo rusine rusine rusine sa va fie dar banbuiesc ca nu stiti ce e aia rusine

    RăspundețiȘtergere