miercuri, 25 aprilie 2012

Dorinel Beznea, antrenorul formației Avântul Măneciu, atacă dur arbitrajul lui Bebe Zahiu la meciul cu CS Vispești Blejoi

Printre comentariile pe care le-am găsit astăzi se numără și unul al antrenorului formației Avântul Măneciu, Dorinel Beznea (foto). Cunoscându-l și respectându-l pe tehnicianul din Măneciu și apreciind că a semnat deschis mesajul său, am decis să-l public integral:
"Bună ziua. Din capul locului vreau să spun că nu mă interesează cine promovează și cine nu. Mă interesează ca munca mea și a copiilor mei să nu fie bătaia de joc a nimănui! Am crezut și sperat la un moment dat că arbitrajul prahovean a intrat pe un făgaș nou, bun și mă bucuram pentru asta. Din păcate, constat că atunci când este necesar ca totul să fie ok, din păcate spun, ajungem la aceiași veche manieră de arbitraj! Faptul că îți bați joc de o comună întreagă, reprezentativă în acest județ, de o echipă care reprezintă un "brand" în fotbalul prahovean, de un "nebun" ca mine fără de care tu - BEBE ZAHIU - nu ai exista, de munca, banii, timpul și pshicul unor copii care nu au greșit cu nimic decât că vor să joace fotbal, nu îți dă dureri de cap domnule BEBE?
Cum pot să mă mai duc eu în fața copiilor mei să le spun să joace când nu sunt în stare să le asigur un climat de corectitudine și fair-play? Am jucat și voi juca totdeauna numai să câștig pentru că așa sunt eu și copiii mei și nu permit nimănui, și mai ales unuia ca tine, care dacă te așezi lângă mine ești un zero, că împreună cu "minunatul" Călărașu (n.r. - probabil Beznea se referă la Calestru, asistent la partida de ieri), din ce am văzut eu în ultimul timp "excelent" atit la tușă, cât și la centru, puțini pot face așa ceva, deci, nu permit să îți bați joc de mine, de noi. Nu am dormit și am plâns ca un copil toată noaptea, că unul ca tine și-a bătut joc de munca noastră, de acești copi care, ieri, și-au dat suflarea pe teren pentru a demonstra că noi jucăm pentru noi și numai pentru noi, au murit acolo! CINSTE LOR și RUȘINE ȚIE ȘI ASISTENTULUI TĂU. Vă mulțumesc că mi-ați dat posiblitatea, aici, să scriu câtvea rânduri despre una din cele mai mari hoții trăite, a mai fost una în tur, coincidență..?, tot la Vispești, cu care nu am absolut nimic, le doresc multă baftă, deci spuneam tot la Vispești cu D-nul OPREA la timonă atunci și Valentin Dumitru la o tușă, încă o dată mulțumesc".
Acesta a fost mesjaul primit de la antrenorul formației Avântul Măneciu, Dorinel Beznea. Dincolo de subiectivitatea sa evidentă, este clar că lucrurile nu au fost tocmai curate, o întoarcere atât de spectaculoasă a rezultatului de la 2-0 la 2-3, la care mai adăugăm și eliminarea unui jucător al gazdelor, fiind ingredientelor unui show, care a părut bine orchestrat de Don Lică. Sau măcar desfășurat cu acordul său tacit...
Am decis publicarea acestui mesaj și pentru a se vedea că mai există oameni care încă mai au puterea să se lupte cu sistemul de tip mafiot impus de Don Lică, iar dacă oricare dintre personajele invocate în comentariullui Dorinel Beznea simt nevoia unor precizări știu cum să mă contacteze.

12 comentarii:

  1. Nea dorinele... toata stima si tot respectu pentru tine atat ca om cat si ca antrenor ... ai mare dreptate... k unii isi bat joc de niste copii care alearga 90 d min care chiar joaca fotbal...si care vin sa joace pt ei pt aceea comuna ce o fii... Asta e mafia prahoveana ...iar acum banu` face legea... moolta mafie in arbitraju` prahovean;). O intrebare am si eu ..: toti arbitri prahovenii...gandesc ca, echipa gazda trebuie sa`i avantajeze...si asta va spun sigur ca asta fac... cu maneciu de ce nu ati arbitrat corect ...nu sa avantajeze sa arbitreze corect..? RUSINE VOUA ... RUSINE AJF PRAHOVA SI CELOR CARE SUNT IMPLICATI IN TOATE PORCARIILE ASTEA. Snt din ploiesti dar am fost sa vad meciu pentru ca sunt si eu la randu` meu jucator de fotbal... dar si fan fotbal...

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti dreptate Domnule Profesor Beznea...ne-am saturat sa fim bataia de joc a AJF-ului,sunt fan al Avantului si de ceva ani buni merg la aproape toate meciurile si m-am saturat sa fim furati doar pentru ca noi nu avem bani sa dam arbitrilor si conducerii lor(si daca am avea sunt sigur ca nu am da)...stim foarte bine cum a fost impinsa si anul trecut Prahova Tomsani de la spate si cum ne-a fost furata cupa de Adrian Ilies,e diferenta mare intre lupta murdara la promovare pe care o duce acum Vispestiul impotriva Unirii si lupta cinstita si frumoasa pe care am dus-o noi acum vreo 5-6 ani cu Florestiul...Pacat ca multi dintre conducatorii fotbalului Judetean(si nu numai) au ales sa faca din fotbal o sursa frumusica de venit...Rusine AJF,Rusine Vispesti Blejoi... T.L.A.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai comenteaza nimeni pe aici mieluseilor care banul si politica va-u adus in penibil , rusine AJF, rusine Vispesti , rusine arbitri corupti, Felicitari Maneciu pt corectitudine si transparenta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari domnul Beznea pt curajul de-a iesi si spune lucrurilor pe nume , mai precis ce se intampla cu acest Blejoi inventat de AJF, pacat de numele unor fotbalisti de acolo care isi pateaza cariera lor si statutul de fotbalisti pt bani ,care din pacate nu aduc fericirea in asemenea cazuri.Inca odata respect Maneciu , respect domnule Beznea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca s-a suparat asa rau Beznea inseamna ca era gras curcanul dinspre Campina! Iar faptul ca imediat tocmai aici au aparut declaratiile sale, imi intareste aceasta convingere!

    RăspundețiȘtergere
  6. BEZNEA DORINEL MIHAI26 aprilie 2012 la 07:52

    Va multumesc tuturor pentru aprecieri,nu stiu daca le merit eu ci mai degraba baietii mei!Am spus ce am avut de spus,nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,iar pentru anonimul de la 02.07 -am scris aici ca nu stiu unde in alta parte iar despre curcanul de care vorbesti tu pot sa iti spun doar atit-nu ai inteles nimic si nu ma cunosti nici cit negrul sub unghie!MULTUMESC inca o data tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cititi cronica meciului Meneciu - Blejoi din Flamura Prahovei, scrisa de Marian Dima, "catelul" lui Don Lica. Daca pana si Dima prefera sa nu pomeneasca de meci, iar Zahiu e dat ca jucatorul meciului, e limpede ce fel de "meci" a observat Crangasu. Ce nota o fi primit Zahiu?

    Ziarul Prahova » Sport » Meciu’ la Maneciu
    Meciu’ la Maneciu
    (Joi, 26 aprilie 2012)
    Avantul Maneciu - Vispesti Blejoi 2-3 (2-1)

    Stadion: Avantul. Spectatori: circa 350. Au marcat: Manole (18), Mainea (31) / Onut (40), Bridinel (65 si 84)
    Avantul: V. Costache – Mihaita (70 Nedelcu), Militaru, A. Costache, M. Savu – Carstocea – Manole (29 D. Ilie), Cruceru, D. Stoian (cpt), C. Stoian – Mainea. Antrenor: Dorinel Beznea.
    Vispesti: Manea – Naescu (80 Ionita), A Popa, Onut (cpt), Ninca – Secreteanu, C. Vlad – D. Nae (83 Simion), Bridinel, Catana (91 I. Radu) – Fl. Gheorghe. Antrenor: Victor Rosca.
    Avertismente: D. Ilie (34), Cruceru (57), Mihaita (63), Mainea (65), Carstocea (78 si 90) / Fl. Gheorghe (55), Onut (67), Bridinel (86)
    Au arbitrat: Bogdan Zahiu (Ploiesti) – Emil Mateescu, Adrian Calestru (ambii din Ploiesti). Observator AJF: Silviu Crangasu.
    Jucatorul meciului: Bogdan Zahiu.
    Pe drumul spre Maneciu, peisajul este deosebit – dealuri, soare, pomi infloriti. Pe sosea, la un moment dat, agitatie mare: salvarile “coboara" spre Ploiesti! Doua masini de la Politie si alte doua de la Descarcerare sunt oprite langa un parau. O masina rosie a parasit drumul si a cazut in gol! Nefericit eveniment…
    La stadion, cineva stia mai multe amanunte: o familie chemase rudele, de la Brasov (din masina rosie) pentru a merge la spital la Ploiesti cu un copil de doar 17 zile, se spune, care murise! Trebuia luat un aviz de la Institutul de Medicina Legala… Pe drum, in viteza, disperare, suparare, ghinion, in incercarea de a depasi o caruta, masina ajunge in garla, pe langa un pod! Ieri, nu se stia ceea ce a urmat, ce s-a intamplat cu cei vii, din masina! Putini se mai gandeau la salvari, insa, cu asemenea meci derbi: Avantul – Vispesti.
    La Maneciu era soare, frumos, teoretic lumea trebuia sa se bucure, sa joace fotbal. “Nenorocirile" nu-si au locul!
    Dupa 110 minute, unii se bucurau, altii plangeau. Asa este viata! Depinde de noroc, de fairplay, de bani, de putinta, de vointa. Cateva sute de oameni fluierau si strigau “Hotii, hotii", apoi “Pleaca!" Dupa trei ore, masina rosie nu mai era in garla. Viata merge inaine! Bucurati-va de fotbal!
    Marian DIMA

    RăspundețiȘtergere
  8. Te-ai grabit sa multumesti Dorinele,pentru ca mai sunt si unii care au avut de suferit la meciurile cu Maneciu cu ani in urma cand ati promovat.Sa fi uitat ca atunci cind oferta ta pentru noncombat era refuzata de oameni cu onoare(cum te consideri acum),umblai la arbitri si jucatori din echipa adversa si castigai cu japca?Daca as fi sadic as spune ca ma bucur pentru ca traiesti senzatii ca le-au trait si altii din cauza ta si a arbitrilor pe care acum ii acuzi.Nu era lipsita de inportanta nici mica atentie de la Unirea,daca tot nu e mita premierea.In viata roata se mai intoarce,asa ca "ce tie nu-ti place,altuia nu-i face".

    RăspundețiȘtergere
  9. galeria csm campina va respesta . sunteti un om onest si curajos .

    RăspundețiȘtergere
  10. am pierdut la maneciu 1-2 dupa ce am condus cu 1-0 ,iar golul doi l-am primit in min 94 ,trebuia sa castige neaparat maneciu atunci iar arbitrul ,nu spun cine ,a facut totul sa fie asa ,,,,ce vreau sa spun ,,,tot respectul ptr nea DORINEL ,dar e bine sa acceptam ,chiar daca ne e greu si situatii de acest gen ,,,suntem prea mici pt unii oameni asa mari......PS .eu am luat amenda pt nimic ..d-ta sa vezi amenda ce o sa primesti ..te salut

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru TLA... cel mai infocat fan al Maneciului. Prietene cred ca la cupa cu Tomsani tu te-ai uitat la alt meci. Ce vina a avut Illyes la golurile primite de Maneciu. Ce vina a avut Illyes ca jucatorii Maneciului intrau la rupere si pentru asta au primit CARTONASELE ROSII. Oare d-l Beznea a uitat cum ii pupa pe jucatorii eliminati de catre arbitrul Illyes pentru faulturi GROSOLANE... prin acest gest aproband atitudinea avuta de "acesti copii nevinovati care vor doar sa joace fotbal". Sincer cand joci la Maneciu iti este frica sa intri putin mai tare la un adversar pentru ca stii ca o sa fii cotonogit de fiecare jucator al echipei cum te prinde la minge si arbitrul chiar daca vede o sa se faca ca nu vede. Deci nu mai ridicati in slavi atat acesti "nevinovati" pentru ca nu sunt chiar atat de inocenti precum ii faceti sa para! Un jucator de Liga A!

    RăspundețiȘtergere
  12. "Am jucat și voi juca totdeauna numai să câștig (n.r. valiza) pentru că așa sunt eu și copiii mei și nu permit nimănui, și mai ales unuia ca tine, care dacă te așezi lângă mine ești un zero".
    Am citit fraza asta si nu mai pot de ras. Tot respectul pentru ceea ce faceti la Maneciu dar sincer ne cam umplem de penibil si o cam dai in diverse nea Dorinele.
    Zero = un jucator pe care l-am vazut pe teren la inaugurarea OZN-ului de la Ploiesti care a jucat alaturi de Gica Hagi si a lui generatie de aur. Sincer un "zero" ca asta doresc sa fiu/ajung si eu.
    Propun ca primele 6 echipe sa fie arbitrate de arbitrii din alt judet (meciurile directe).
    Un alt jucator de Liga A!
    PS: Pentru cel care tine acest sit, daca Unirea nu se batea la promovare nu cred ca faceai atata galagie, dar totusi Unirea are promovarea in mana si depinde doar de ei daca vor promova. Nu cred ca am vazut indirecte venite prin arbitrii ca sa nu promoveze Unirea din ceea ce am citit aici la tine etapa de etapa. Ba chiar in meciurile contra echipei mele au fost avantajati dar atunci nu s-a scris mai nimic.

    RăspundețiȘtergere