miercuri, 1 februarie 2012

Amical: Unirea Câmpina - Chimia Brazi 2-1

În această dimineaţă, pe stadionul "Rafinăriei", acoperit cu un strat de zăpadă, s-a disputat un nou meci amical al liderului campionatului judeţean, Unirea Câmpina. Partenerul de întrecere amicală a fost formaţia Chimia Brazi, din Liga a III-a. Pe un teren pe care controlul balonului era mai degrabă rodul întâmplării, jucătorii celor două echipe s-au angrenat într-un meci disputat, mai ales din punct de vedere fizic.
Câmpinenii au fost ceva mai periculoşi în  prima repriză, Nichifor, Bica şi Cernea ratând câteva ocazii mari, ultimul lovind chiar bara. Unirea a dechis scorul în ultimul minut al primei reprize, atunci când Bărăgan a fructificat o bună pasă dintr-o lovitură liberă indirectă din suprafaţa de pedeapsă adversă. La 7 minute de la reluare, Andrei Ciobanu a dublat diferenţa, dar odată cu numeroasele schimbări efectuate de tehnicienii Unirii, Chimia Brazi a echilibrat disputa şi a reuşit chiar să reducă din diferenţă prin Fl. Dumitru, 2-1 fiind scorul final.
Unirea a jucat cu formula: T. Ionescu - A. Stoica, B. Şandru, Filip, Zecheru - Bica, Bărăgan, Ungureanu, Cernea - Nichifor, Ciobanu. Au mai jucat: Coman, Dorişor, Fl. Stoica, D. Ciobotaru, Negotei. Antrenori: Costin Plăvache, Marius Pălănceanu.
Unirea Câmpina îşi continuă cantonamentul până vineri, atunci când va încheia această perioadă de pregătire cu un nou amical în faţa formaţiei CS Ştefăneşti, din Ilfov, care activează în Liga a III-a.

3 comentarii:

  1. felicitari echipei unirea!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Unirea va defila in retur si va promova!

    RăspundețiȘtergere
  3. Baica frate,am crezut la incepute ca este gluma,dar astia(Unirea),chiar au echipa de minim jumatatea diviziei C.Cu mici retusuri pot trage la divizia B.Succes mult va doresc!

    RăspundețiȘtergere