duminică, 12 decembrie 2010

Atleţii câmpineni continuă seria rezultatelor bune

Într-o postare anterioară pe Sport Câmpina, vă informam despre rezultatele atleţilor câmpineni la Cupa "Prahovei" de la... Bucureşti! Astăzi, revin cu mai multe detalii legate de rezultatele de atunci, dar şi cu altele noi.
Pe 4 şi 5 decembrie, la Bucureşti, au avut loc două competiţii atletice Cupa de Iarnă şi Cupa "Prahovei", ambele rezervate juniorilor III. Atleţii câmpineni de la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" au înregistrat următoarele rezultate:
Alexandru Albulescu (antrenor Nicolae Pavel) (ambii în foto) - locul 1 Cupa de Iarnă şi Cupa "Prahovei", aruncarea greutăţii, cu 14,43m (record personal)
Anita Dumitraşcu (antrenor Nicolae Pavel) - locul 1 Cupa de Iarnă şi Cupa "Prahovei", săritura în înălţime, cu 1,60m; locul 1 la Cupa "Prahovei", săritura în lungime, cu 4,98m (record personal)
Adrian Goşu (antrenor Nicolae Pavel) - locul 2 Cupa de Iarnă şi Cupa "Prahovei", aruncarea greutăţii, cu 13,72m (record personal) (în foto - Anita Dumitraşcu, Nicolae Pavel şi Adrian Goşu)
Cristiana Bărbulescu (antrenor Jenica Bran) - locul 1 Cupa "Prahovei", 800m, cu 2:41.00
Tabita Voiculescu (antrenor Jenica Bran) - locul 2 Cupa "Prahovei", aruncarea greutăţii, cu 8,18m
Diana Marcu (antrenor Jenica Bran) - locul 3 Cupa "Prahovei, săritura în lungime, cu 4,45m
Pentru rezultatele lor sportivii prahoveni au primit medalii şi diplome din partea Asociaţiei Judeţene de Atletism Prahova. Sportivul Alexandru Albulescu a primit şi trofeul CUPA "PRAHOVEI" pentru cea mai bună performanţă din concurs.
O nouă competiţie
La o săptămână dupa Cupa de Iarnă de juniori III, atleţii Colegiului Tehnic "Constantin Istrati", încă juniori III (14-15 ani) au participat sâmbătă, 11 decembrie, la Cupa de Iarnă juniori II (16-17 ani) organizată de Asociaţia Municipală de Atletism Bucureşti în Sala "Lia Manoliu".
Rezultate tehnice înregistrate de atleţii câmpineni:
Adrian Goşu (antrenor Nicolae Pavel) - locul 3, aruncarea greutăţii, cu 13,48m (record personal)
Alexandru Albulescu (antrenor Nicolae Pavel) - locul 4, aruncarea greutăţii, cu 12,74m (record personal)
Diana Marcu (antrenor Jenica Bran) - locul 7, triplusalt, cu 10,48m (record personal)
Anita Dumitraşcu (antrenor Nicolae Pavel) - locul 7, triplusalt, cu 10,47m (record personal)
Rezultatele atleţilor coordonaţi de Nicolae Pavel sunt cu atât mai meritorii cu cât - deşi reprezintă cu cinste Câmpina - ei par uitaţi de administraţia locală. De patru ani stau fără încălzire în sala în care îşi desfăşoară activitatea, aşteptând ca autorităţile locale să-şi ţină promisiunile, iar de 13 ani nu au mai primit nici măcar un leu de la bugetul local pentru igienizarea aceloraşi spaţii. Cam ruşinică pentru autorităţile locale, în condiţiile în care aceşti copii chiar fac cinste Câmpinei prin rezultatele lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu