sâmbătă, 25 decembrie 2010

Astăzi este ziua lor

Patriţiu Abrudan
Născut la 25 decembrie 1954, arbitrul asistent clujean Patriţiu Abrudan s-a aflat mai mulţi ani pe lista FIFA, cea mai importantă performanţă a sa fiind finala Campionatului European de Tineret, găzduită chiar de România, în anul 1998. După retragerea din activitate a devenit observator federal, fiind şi vicepreşedinte al FRF, dar şi preşedinte al AJF Cluj. În viaţa „civilă” este unul dintre directorii Băncii Transilvania.
 Gabriela Dănănae
Arbitrul asistent bucureştean Gabriela Dănănae s-a născut pe 25 decembrie şi este verişoara fotbalistului cu acelaşi nume de la Universitatea Craiova. Gabriela Dănănae activează ca arbitru asistent în liga secundă, iar anul acest a debutat la un meci internaţional oficial, fiind rezervă la partida România – Ungaria, din cadrul preliminariilor CM. În competiţiile interne, în prima jumătate a acestui sezon, Gabriela Dănănae a făcut parte din brigăzile care au condus 7 partide (una în Liga a II-a, una în Cupa României şi 5 în Liga a III-a).
În tricou roşu, alături de brigada cipriotă, înaintea partidei România – Ungaria, din august, din preliminariile Cupei Mondiale
Bernhard Brugger
Născut la 25 decembrie 1966, arbitrul austriac Benrhard Brugger locuieşte la Salzburg şi se află din anul 1999 pe lista FIFA, pregătindu-se să intre în ultimul său an de activitate. A arbitrat de mai multe ori echipe româneşti în competiţii oficiale: Dinamo – Şahtior Doneţk 2-0, pe 24 septembrie 2003, în turul preliminar al Cupei UEFA; CFR Cluj – Jalghiris Vilnius 5-1, pe 3 august 2005, în semifinala Cupei Intertoto; Tottenham Hotspur – Dinamo 3-1, pe 14 decembrie 2006, în grupele Cupei UEFA. Ultimul meci internaţional condus de Brugger a fost pe 30 iulie, în turul al doilea preliminar al Europa League, Turun Palloseura Turku – Cercle Bruges 1-2.
Pe „Wembley”, la Anglia – Andorra
 În această toamnă, înaintea unui meci din campionatul intern

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu