joi, 16 decembrie 2010

Astăzi este ziua lor

Ciprian Danşa
Născut la 16 decembrie 1976, Ciprian Danşa este un arbitru din Oradea, care s-a aflat în primul eşalon. Primul meci l-a condus în Liga I pe 14 aprilie 2006, Poli Timişoara – Jiul Petroşani 1-0. Ultimul joc pe care l-a condus în prima ligă a fost pe 25 octombrie 2009, Dinamo – Gloria Bistriţa 1-1. După acest joc, după două lovituri de pedeapsă neacordate bucureştenilor, a fost retrogradat. Ulterior, a fost trecut la categoria asistenţilor din prima ligă. În acest sezon a arbitrat 9 partide (două în Cupa României şi şapte în Liga a II-a).Certat de dinamovişti la ultimul său joc la centru în Liga IGeorge Fridl
Fiul conducătorului de la echipa Petrolul Moineşti, George Fridl s-a dedicat arbitrajului. S-a născut la 16 decembrie 1981. Locuieşte la Comăneşti-Bacău şi este arbitru asistent în Liga a II-a. În acest sezon a arbitrat 9 partide (7 la Liga a II-a şi câte una în Liga a III-a şi Cupa României).
La jocul de debut al formaţiei Tricolorul Breaza în liga secundă, cu Dinamo II, la începutul campionatului trecut (alături de Emil Voicu şi Dănuţ Dumitru)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu