luni, 25 octombrie 2010

Astăzi este ziua lor

Firat Aydinus
Născut la 25 octombrie 1973, arbitrul turc are privilegiul de a-şi sărbători ziua de naştere în Lituania, unde ieri a condus un meci în cadrul unui turneu de calificare pentru CE de juniori sub 19 ani. Aydinus se află din anul 2006 pe lista FIFA. A condus mai multe partide în care au fost implicate echipe din România, printre care Hamburger SV – Unirea Urziceni 0-0, pe 18 septembrie 2008, în turul întâi al Cupei UEFA sau Ţara Galilor – România 0-1, pe 20 august 2008, în preliminariile CE tineret. A fost şi în România, la Cluj, ca arbitru adiţional, în toamna anului trecut, la partida CFR Cluj – Sparta Praga. Ultimul meci pe care l-a condus în campionatul intern a fost pe 2 octombrie, Fenerbahce – Genclerbirligi 3-0.Avertizându-l pe Roberto Carlos, de la FenerbahceEliminându-l pe Emre într-un clasic Fenerbahce - GalatasarayRobert Madden
Arbitrul scoţian s-a născut pe 25 octombrie 1978 şi se află din acest an pe lista FIFA. Are doar câteva jocuri conduse în Europa, ultimul fiind pe 7 iunie, în primul tur preliminar al Champions League, Birkirkara – Santa Coloma 4-3.
Francisco Lamolina
Este un arbitru argentinian, care s-a născut la data de 25 octombrie 1950 şi a fost prezent la turneul final al Cupei Mondiale din Statele Unite ale Americii 1994. Aici a condus jocurile SUA – Elveţia şi Italia – Mexic şi a fost rezerva lui Sandor Puhl la finala Brazilia – Italia. De asemenea, între anii 1987 şi 1995, cât s-a aflat pe lista FIFA, a mai prins şi o finală a Cupei Mondiale de juniori sub 20 de ani din Portugalia 1991, Portugalia – Brazilia 4-2, după loviturile de departajare.Eric Blareau
Născut la 25 octombrie 1958, belgianul a debutat în prima ligă din ţara sa încă de la vârsta de 26 de ani. S-a aflat pe lista FIFA între anii 1993 şi 2003, dar nu a condus partide de top în Europa. În schimb, a fost prezent la turneul final al Cupei Mondiale de juniori sub 17 ani din Japonia 1993, unde a condus două partide din faza grupelor: Ghana – Mexic 4-1 şi China – Tunisia 0-1.
Irinel Georgescu
Născut la 25 octombrie 1985, Irinel Georgescu este un arbitru din lotul ligii judeţene prahovene. În urmă cu mai multe zile a participat la examenul pentru accederea în lotul de asistenţi ai Ligii a III-a, alături de mai mulţi colegi din judeţ. Locuieşte la Ploieşti şi se află de mai mulţi ani în lotul Ligii A Prahova.

4 comentarii:

  1. La multi ani!!!multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor..sa ai bafta in viata si femei frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulţumesc celor care mi-aţi urat de bine şi, nu în ultimul rând, autorului acestui material.
    Irinel Georgescu

    RăspundețiȘtergere
  3. la multi ani din partea porumbeiilor

    RăspundețiȘtergere