sâmbătă, 23 octombrie 2010

Fotografii cu brigada lui Tudor la Manchester

Joi seară, în grupele Europa League, partida Manchester City - Lech Poznan, scor 3-1, a fost arbitrată de românii Alexandru Tudor - Cristian Nica, Aurel Oniţă - Marius Avram - Ovidiu Haţegan - Radu Petrescu.
Arbitri români au catalogat experienţa lor ca una foarte interesantă, chiar dacă au avut parte de un meci relativ uşor, fără nici o problemă de arbitraj, de altfel Tudor a arătat un singur cartonaş galben, şi în care au dominat fair-play-ul şi RESPECT-ul, sloganul UEFA.
Despre deplasarea propriu-zisă, arbitrii români au locuit la hotelul Radisson SAS, un stabiliment de 5 stele, situat în imediata vecinătate a aeroportului, legat de terminalele aeroportului printr-un pasaj suprateran, astfel încât din camera de hotel până în aeroport nu se făcea mai mult de 5 minute de mers pe jos. În oraş, Tudor & Co nu au avut mare lucru de vizitat, Manchester fiind mai degrabă un oraş industrial, decât unul turistic. În schimb, nu au putut rata o vizită la celebrul "Old Trafford". Altfel, românii au fost încurcaţi, totul părându-li-se pe dos, mai ales pentru cei care nu mai fuseseră în Marea Britanie, din cauza faptului că se circulă pe partea stângă, volanul este pe partea dreaptă şi până şi scările rulante sunt tot invers faţă de cele de la noi.
Meciul în sine nu le-a pus mari probleme românilor, iar cei doi antrenori au dat dovadă de un respect maxim, nefiind nevoie de nici o intervenţie a arbitrului de rezervă pentru a-i calma, singurele discuţii ale oficialului român cu băncile tehnice fiind cele din momentul schimbărilor. De asemenea, alunecările şi loviturile de la colţ erau adevărată momente de entuziasm pentru spectatori.
Românii s-au ales şi cu câteva suveniruri din deplasarea de la Manchester. Astfel, gruparea britanică le-a oferit o cravată şi un breloc, iar polonezii le-au dat câteva mici cadouri cu însemnele clubului (o căciulă, un fular, un breloc şi un pix).
Iată şi câteva fotografii de la Manchester:
Hotelul Radisson, unde au locuit oficialii româniPasarela care făcea legătura între hotel şi aeroportStadionul "City of Manchester"Inspecţia stadionuluiInspecţia vestiarelorPopas pe locul lui AdebayorLa şedinţa tehnicăÎn faţa stadionului "Old Trafford", lângă statuia înfăţişându-i pe George Best, Law şi Bobby CharltonFotografiile oficialeÎn cabină, gata de startPe tunel, înainte de întâlnirea cu echipeleLa tragerea la sorţi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu