luni, 25 octombrie 2010

25 lei, preţul unui blat al echipei Prahova Ploieşti?!

"Deşi fotbalul e pe goluri, Prahova 2010 Ploieşti chiar a avut noroc. Bănuind că nu ai fost la meci, îţi spun eu că iar aţi cumpărat arbitrii. O singură dată nu aţi putut face treaba cu arbitrii şi s-a văzut. În meciul cu Petrolul. În rest, numai pe bani câştigaţi. Cu Vadu Săpat fiecare jucător de la ei a primit 25 de lei pentru non-combat. Portarul lor a jucat atacant" - acesta este un comentariu pe care l-am primit astăzi la postul cu ultimele rezultate din Liga lu' Lică.
Partida Prahova Ploieşti - Chimia Brazi II Vadu Săpat a avut loc în etapa a doua, pe 21 august, şi s-a încheiat cu victoria Prahovei cu scorul de 5-2. Observatorul partidei a fost Constantin Safta, care - probabil - nu a notat nimic suspect în privinţa derulării jocului de la Loloiasca.
Este drept că este un comentariu anonim, dar dacă "Don Lică" şi-ar dori cu adevărat o competiţie serioasă, atunci ar demara o minimă anchetă. Aiurea! Ce prostii vorbesc eu... Cum să facă acest lucru, când totul se desfăşoară sub "înaltul" său... patronaj.
Sunt oameni care sunt dispuşi să vorbească şi s-ar putea demara o amplă curăţenie. Dar ce să faci când această curăţenie ar trebui să înceapă de acolo de unde... se împute peştele?
Oricum, rămâne un lucru pe care îl consider aproape cert: una dintre echipele care se luptă să promoveze în liga a III-a, câştigă partidele dând 25 de lei fiecărui jucător de la echipă adversă. Şi asta, nota bene, la un meci pe teren propriu! Probabil, că pentru victoriile în deplasare, "premiul" este măcar dublu...
Halal competiţie! Sau vorba unui prieten: "La aşa conducători, ce pretenţie să ai de la această competiţie?!" Corect şi subscriu.

12 comentarii:

  1. asta nu este nimic sa vezi cum conducatorul lor cojocaru zis coco sta toata ziua la ajf mai vb cu un observator mai cu un arbitru mai cu un conducator de la echipele adverse isi aranjeaza ploile sa le fie rusine celor de la ajf oricum se stie cine promoveaza de la inceputul campionatului si locul lui ceptura este o iluzie sa nu se prinda opinia publica sa vedeti in retur blaturi fratilor

    RăspundețiȘtergere
  2. dar sunt lucruri care se stiu... inclusiv ajf-ul stie, ca sa nu zic ca eu cred ca de acolo se aranjeaza toate ploile. rusine ajf-ului!!!!! dar si celorlalte echipe, pt ca accepta situatia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si Peiu si Teo au spus-o mai pe departe ,ca patronul nu are nici un merit la salvarea de la retrogradare,iar meritul e al lor pentru ca ei au :bla bla bla,de fapt asta insemnand ca numai cu bani dar fara relatii nu faci nimic.Si cum tatal blaturilor la toate nivelele(recunoscut de toti)e teodorescu acest cancer al fotbalului(fost persoana non grata in fotbal)e lesne de inteles cum au stat lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Sandu, ceea ce ma mira este ca - asa, ca din senin - a inceput o "furtuna" impotriva Prahovei 2010 Tomsani. Asa am auzit ca-i zice de ceva vreme! Prezentata pana la acel moment, pe toate canalele media locale, drept un exemplu de management si de alcatuire a lotului de jucatori (vezi si prezenta unui fost international de tineret al Republicii Moldova, portarul Dan Panzaru, ex-Steaua II), Prahova 2010 a devenit brusc "dusmanul public nr. 1"!Inainte cu putine ore de debutul campionatului, am avansat un pronostic, prin care am anticipat promovarea acestei echipe, si mi-l mentin. Vreme de cateva etape, Prahova 2010 nu a deranjat pe nimeni - e drept ca a avut cateva meciuri amanate, datorita prezentei a jumatate din primul "11" la turneul de la Sopron, din Ungaria! -, iar apoi, odata cu un scandal intern, ce s-a lasat cu plecarea lui Teo, hop, tunurile spre... Loloiasca! De ce, oare, acum, de ce nu si mai inainte?! Ce s-a aschimbat intre timp? Culmea, atacurile au demarat dintr-o anumita parte a presei locale - dar am inteles de ce, neavand nicio legatura cu intrecerea in sine! - si apoi au fost continuate de diversi "anonimi", tot mai "curajosi", pe bloguri! Intr-o asemenea conjunctura imi pun mari semne de intrebare. Pana una alta insa, a fost prima mansa a "duelului adevarului", acolo, pe teren, la Ceptura, si s-a incheiat cu o "remiza alba" meciul dintre cele mai bune echipe ale momentului. Pentru ce sa fi avut nevoie, atunci, vreodata, Prahova 2010 sa ofere "ciubucuri" jucatorilor unei echipe de pluton?! Hai, ca nu inteleg. Fii atent, deci, Sandule, sa nu functioneze si in cazul tau tipica neaosa intoxicare a celor intereaati intr-un fel sau altul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stimabile domn Dragos Mihai Trestioreanu,cu toata stima si respectul ce vi-l port,vreau sa va spun ca aproape toate acuzele aduse la adresa echipei Prahova 2010 Ploiesti sau Tomsani(cine mai stie)au la baza fapte reale,iar ca sa va convingeti nu trebuie decat sa stati de vorba cu cativa din cei din "fenomen" la nivel de liga A-Prahova(presedinti,antrenori,delegati)oricare luati la intamplare pentru a nu pica in eroarea de a apara pe cine nu merita.Toti,sunt sigur ca sub rezerva anonimatului va vor confirma ca acuzele au suport in adevar.De ce anonimi?Pentru ca se tem de ce ar urma sa suporte ei si echipele lor.Asta e mocirla in care ne miscam.Ziceti ceva de intoxicare.pai de la cine pentru ca nu sunt echipe care vor sa promoveze,nici chiar Ceptura nu are acest gand(unde ar juca in liga a 3-a.pe ce teren?)sanatate si vreau sa vad daca v-ti facut o parere discutand cu oamenii de fotbal de la acest nivel (de ex. Petre Butufei,Dorinel Beznea,Nicu Lazar,Cozma de la vadu Sapat e.t.c.voi urmari pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. hai sa va spun si eu ceva,pai e o rusine sa te prostituezi pe suma asta, si ptr cine avantul loloiasca sau cum ii chiama ,ca va spun eu peste putin timp nu o sa mai auzim de iei,are si patronul de spalat niste bani,sau fonduri europene,mai nou,pai nu zicea el anul trecut ca o duce la bucuresti.pai acolo nu il stie nimeni,daca e taran de la tomsani p.s. hai saa facem un apella toti oameni de fotbal din prahova liga a sa nu toleram toate mizerile, care se aciuesc pe langa fotbalul prahovean vezi cazul ph 2010 sa ne unim sa o fcem praf poate ajung si pe la d.n.a. atunci sezizam si a.j.feul sa scapam de jigodii care face prahova de rusine,daca nu vom seziza si f.r.f la puscarie, la puscarie

    RăspundețiȘtergere
  7. domnule Trestioreanu , in urma cu 4 sau 5 ani drumurilea noastre s-au intersectat ..soarta..mi-ati facut o impresie buna,un "cautator de adevar" intr`o mare de minciuni daca pot spune ...nu cred ca la varsta dvs. v-ati schimbat caracterul la 180 de grade...va pot convinge ca acel comentariu dubios cu 25 de lei prima pentru jucatorii de la chimia 2 are 100 % veridicitate ...din motive lesne de inteles am ales sa ma semnez cu "anonim"
    lasa-ti-mi o adresa de mail si am sa va povestesc totul .

    RăspundețiȘtergere
  8. Blaturi la AJF Prahova? Niciodata!Poate ceva sponsorizari dar să nu vă inchipuiti că pentru echipe! Mai degrabă pentru rude, PRETINI,jurnalişti aşa cum a fost excursia de la Sopron din Ungaria! Başca acolo au fost şi echipe care au folosit jucători în afara regulamentului dar necontestaţi de către principalii respoonsabili ai echipei care a reprezentat Romania! Printre cei care ar fi trebuit să ia atitudine era şi preşedintele AJF Prahova care s-a complăcut în astfel de nereguli! Nu credem că a făcut-o contra-cost!
    Oare nu ar fi onorant pentru acesta să facă publică, încă odată, lista jucătorilor selecţionaţi, a criteriilor care au stat la baza cooptării lor în acest lot, precum şi numelor tuturor posesorilor de paşaport pentru Ungaria la acest turneu internaţional?
    Cu siguranţă vor fi surprize mari!
    De-abia după vizionarea aceastei liste se poate comenta asupra modului în care AJF Prahova conduce, pe banii membrilor afiliaţi, destinele fotbalului prahovean.

    RăspundețiȘtergere
  9. ba da ce mor unii de oftica dece va ofticati ma ??? cand o sa aveti si voi jucatori multi la selectionata ph atunci sa vorbiti . daca are omu bani si vrea sa faca cei place ce aveti cu el? asa ca vorba lui APOSTOL "M U C L E S" vorbim la sfarsit si sa vedem daca va vedeti prin clasament..... sau nici akum nu va vedeti in clasament de alte echipe voi bateti-va la retrogradare si lasa pe alti sa faca performanta cu jucatori de valoare ai prahovei... :)):))

    RăspundețiȘtergere
  10. Jucatori de valoare pe naiba. Are Prahova 2010 un portar vai de el. La ceptura a scapat-o din brate. Daca nu era norori in fata portii, era gol. La meciul cu Urlatiul la fel. A scapat mingea printre maini, dar s-a dus pe langa. Lotul si jocul Cepturii sunt peste ale Tomsaniului cu mult. Duceti-va la meciuri, si o sa vedeti. Asa, comentati doar din auzite.

    RăspundețiȘtergere
  11. Suporterii infocati ai echipei Prahova 2010, duceti-va la meciul de vineri, de la Teleajen. O sa va convinge ca meciurile sunt castigate de banii patronului, nu de lotul de jucatori. Cat despre locuitorii din Tomsani, nu stiu de ce va agitati asa, ca oricum asta nu e echipa voastra. Nu are nici un jucator din Tomsani.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ieri, după amiază, în curtea de la AJF Prahova au fost văzuţi Silviu Crângaşu, Mircea Bucur şi... Stelian Achimescu! Cel din urmă a urcat în maşina patronului din Teleajen. Oare, de ce?
    Ciudate sunt căile fotbalului.

    RăspundețiȘtergere