duminică, 27 septembrie 2009

N-au învins, dar vor câştiga trei puncte!

Juventus Călineşti - CSM Câmpina 1-1 (0-1)
Vă vine să credeţi sau nu, în Prahova - cel puţin la nivelul Ligii C - există terenuri cu suprafaţa de joc mai proastă decât cea existentă pe terenul de la Căminul Petrol. Este vorba de noua arenă din Călineşti, unde asemănarea cu un teren arat este izbitoare.
Câmpinenii au deschis scorul încă din minutul 7, prin Necula, dar în ciuda numeroaselor ratări, cu zece minute înainte de final, gazdele au reuşit egalarea. Rezultatul de pe teren are şanse mari de a fi schimbat de Comisia de Comptiţii a AJF Prahova, după ce diriguitorii formaţiei câmpinene au depus o contestaţie împotriva unor jucători ai gazdelor, depsre care s-a spus că ar fi jucat... pe "fals".
Până la stabilirea rezultatului final - cel mai probabil 3-0 pentru CSM Câmpina, la "masa verde" - să amintim jucătorii folosiţi de Ion Burchi: Marinică - Nistor, State (cpt), Bej – Dârstaru, Vintilă, Grigoraş, Dudău, Burloiu – Hromei, Necula. Au mai jucat Burlacu şi Zidaru.
După întâlnirea din Cupa României - de miercuri, 30 septembrie, ora 16.30, la teren Petrol - CSM Câmpina va întâlni duminică, în campionat, tot pe teren propriu, formaţia Voinţa Livadea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu