marți, 17 aprilie 2012

Voința Gornet - Unirea Câmpina 0-3

Victor Dobrescu și Liviu Cernea (cu două goluri) au adus calificarea liderului campionatului județean în sferturile de finală ale fazei județene a Cupei României. Adversarul Unirii a fost formația Voința Gornet, care se zbate prin liga secundă județeană și nu mai reprezintă ceea ce era pe vremea în care "cuiele" lui Negoițescu aveau mare căutare la Gornet. În aceste condiții, antrenorul Unirii, Costin Plăvache, și-a permis să menajeze câțiva titulari, iar dincolo de rezultat șic alificare, rămâne evoluția promițătoare a câtorva tineri jucători, dar și revenirea lui Vane (foto), după o lungă perioadă de indisponibilitate cauzată de o accidentare rebelă și o operație destul de complicată. Vane a bifat 20 de minute, în care s-a mișcat bine. fiind o soluție pentru atacul Unirii.
Costin Plăvache și Marius Palancianu au jucat al Gornet cu formula: T. Ionescu - Coman, Neagu, B. Șandru, Filip - Negotei, Bărăgan, G. Ghiță, Fl. Stoica - Dobrescu, Bica. Au mai jucat: Lambă, Cernea, A. Stoica și Vane.

Un comentariu:

  1. bravo alin, super ,ma bucur tare mult ca ai revenit si ca ai capatat incredere in fortele tale. la cat mai multe goluri. nae alexandrescu

    RăspundețiȘtergere