marți, 24 aprilie 2012

Unirea Câmpina - CS Ceptura. Imagini cu brigada lui Laurenţiu Piciu

Laurenţiu Piciu a condus partida Unirea Câmpina - CS ceptura, scor 5-0, asistat de Laurenţiu Dragu şi Sorin Nistor. Interesant este că experimentatul arbitru ploieştean Laurenţiu Piciu a fost acum la primul meci al formaţiei Unirea Câmpina în actuala ediţie de campionat. Nu au existat probleme de arbitraj, scorul spulberând orice discuţii, inclusiv asupra fazei din minutul 85, atunci când Piciu a interpretat ca simulare căderea lui Ungureanu în suprafaţa d epedeapsă adversă. Unii au cerut penalty, dar cum scorul era deja 5-0, nu a mai contat.

5 comentarii:

  1. Felicitari arbitrilor,in special D-lui Laurentiu Piciu.Ma bucur ca a dat o lectie de arbitraj tuturor si sper ca cei ce vor sa ajunga sa beneficieze de respectul oamenilor sa il ia exemplu pe Laurentiu.Inca o data FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari brigazii de arbitrii de la meciul de ieri,sincer ca spectator am simtit un arbitraj de liga 1 Bravo baieti tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut onoarea sa-l cunosc pe Laurentiu,este un om deosebit,um bun profesionist si mi-ar placea ca peste ani sa aud ca este un membru marcant al AJF Prahova,pentru ca in momentul de fata este cel mai bun arbitru si spun asta fara nici o exagerare.
    Semnat MD.T.

    RăspundețiȘtergere
  4. mai Piciule da ce suplu esti ma ,vezi sa nu te ia vantu ca pa minge ca esti prea usurel...ha,ha.ha..

    RăspundețiȘtergere
  5. Stimate anonim de la 12:04,arati cumva ca un manechin???Daca e asa iesi la interval sa te vedem,cine stie poate ajungi si tu pe vreun afis pe undeva, ca altfel nu ai sanse dupa modul in care te exprimi si scrii.Pana una-alta mai pune manuta pe o carte si mai studiaza putin,poate putina fonetica,de ce nu si gramatica...ia vezi ca poate iti prinde bine,gaseste-ti alta preocupare si lasa-l pe D-NUL Piciu in pace,nu ai sa-i calci tu pe urme,in veci.Si daca esti asa tare nu te ascunzi ca un las in spatele anonimatului si ii spui direct lui Laurentiu,daca nu ai somn din cauza asta.Aaaa sa nu uit....pune mana pe o carte ca poate ti-a obosit mana din cauza altor preocupari...MD.T

    RăspundețiȘtergere