marți, 17 aprilie 2012

Gloria Vâlcănești - CSM Câmpina 1-8

CSM Câmpina a oferit un adevărat spectacol la Vâlcănești, acolo unde a dispus categoric de formația locală cu 8-1, prin golurile marcate de Vintilă (4), Blanc (2), Hromei, Olteanu. Partida a fost la dispoziția formației câmpinene, care a beneficiat de o evoluție de zile mari a lui Vintilă (foto), dar care - din prea mult entuziasm - s-a lăsat angrenat într-o dispută cu un adversar, fiind eliminat de arbitru și devenind astfel indisponibil pentru următoarea etapă din campionat.
Antrenorul Ion Burchi a jucat la Vâlcănești cu: Lepădatu - Gânju, A. Burchi, Zăpodean - Olteanu, Burloiu, Ilioiu, M. Mihai, Vintilă - Hromei, Blanc. Au mai jucat: Budileanu, Bej, Silviu Chivu (junior din propria pepinieră).

11 comentarii:

  1. Bravo Adi!I-ai aratat in cel mai corect mod "Marelui" antrenor mort dupa bani care iti e valoarea.Poate acum are bunul simt sa nu se introduca singur in teren si sa tina jucatori de perspectiva pe tusa,numai pentru a lua el prima dubla si ca antrenor cat si ca jucator.

    RăspundețiȘtergere
  2. esti vreun fost jucator de al meu sau ai ceva impotriva mea ..atatia bani sa ai cate prime am luat eu ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frate esti varza.Are dreptate ala care a scris de Adi.Lasa-ne ca nu stim ce m-ai jucam.Iti face echipa Dl.Guran si Dl.Negoiasa,iar Dl.Mendoza iti face schimbarile.

      Ștergere
  3. bravo csm . ati jucat perfect . asa trebuie sa jucati mereu,ati fost fantastici , felicitari si galeriei care a fost de nota 12 :) tybyas

    RăspundețiȘtergere
  4. ia spuneti voi corect : de ce nu a jucat Stroe la Valcanesti ?? A fost macar in lot? cine stie cunoaste....

    RăspundețiȘtergere
  5. findca acum 1000 de ani el a jucat la valcanesti . corect? tybyas

    RăspundețiȘtergere
  6. A descoperit Burchi calculatorul(sau i-a aratat Costi)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si de Budi si-a batut joc ca sa joace jucatorii adusi de el,d-aia la dat si afara de la servici negoiasa.E sluga conducerii.Pleaca burchi,dute si lasa-ne.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai Stroe a vandut meciul celor de la Brebu pt 50 de lei cd juca la Vilcanesti...credeti ca la csm n-a vindut???n-ati vazut ca face figuratie pe teren??zici ca e antrenorul secund al CSM-ului...numai 'vedete' a adus Burchi ,inclusiv el...

    RăspundețiȘtergere
  9. lasati antrenorul si echipa sa isi vada de joc si de calitatea lui . csm a spus de la inceputul campionatului ca nu are pretentii de promovare . la anu da atunci poate , depinde de circumstante, poate se va shimba si antrenoru si obiectivele . avem nevoie de liniste la echipa . cu toti trebui sa fim alaturi de echipa si la bine si la rau......... tybyas

    RăspundețiȘtergere
  10. da ma da cu astia dadea si negoiasa 4 ce dq sa fim sinceri acuma ca sunt alti mai buni pe banca ca el :))

    RăspundețiȘtergere