duminică, 8 aprilie 2012

Dero Ploieşti - Unirea Câmpina 0-1

Liderul campionatului judeţean, Unirea Câmpina, s-a deplasat la Băicoi pentru întâlnirea cu una dintre formaţiile care chiar dacă ocupă un loc din subsolul clasamentului a demonstrat în acest retur o revenire spectaculoasă, Dero Ploieşti. Partida a fost la discreţia câmpinenilor, mai ales că încă din prima repriză gazdele au rămas în inferioritate numerică. Paradoxal, jocul s-a închis şi mai mult, gazdele mărginindu-se doar să se apere cât mai ermetic. În ciuda numeroaselor ocazii create şi a unui joc foarte bun de posesie, Unirea a înscris o singură dată, prin Dobrescu (foto), în minutul 50.
Unirea (antrenori Costin Plăvache, Marius Palancianu, director tehnic Ion Cojocaru) a jucat cu: D. Şandru - A. Stoica, Neagu, B. Şandru, Filip - Bica, Lambă, Bărăgan, Cernea - Dobrescu, Ciobanu. Au mai jucat: Zecheru, G. Ghiţă, Nichifor.

6 comentarii:

  1. s-au cam chinit astia cu pretentii de lider!

    RăspundețiȘtergere
  2. decat ca altii care stiu dinainte ca vor ,,castiga''mai bine asa chinuit ca e mai frumos.
    si nu avem pretentii de lideri ....chiar suntem lideri de multa vreme. si mai uitete la clasament cate goluri marcam ,cate primim , etc

    RăspundețiȘtergere
  3. Ptr.anonim de la 11.48:echipa nu s-a chinuit deloc,doar carcotasii,daca scorul era 5,6-0 nu se supara nimeni.Lasa-ne in pace si vedeti-va de blatistii vostri de la CSM.Rugaminte:nu mai faceti referiri la Unirea atata timp cat sunteti unde sunteti!

    RăspundețiȘtergere
  4. cand nu va mai fii pdl -ul la putere o sa va chinuiti sa jucati cu provita , magureni etc ha ha ha ....... tt

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce nu stiu multi e ca fotbalul se joaca pe goluri si puncte...grecii au batut numai cu 2-1 si 1-0 si au luat Campionatul European in 2004,dc nu ma insel..importante sunt punctele..pana la urma de ce sa nu promoveze o echipa din Campina si sa ne scoatem ochii intre noi ca sa promoveze alta???

    RăspundețiȘtergere
  6. aloo unirea campina ,nu-i grecia . sa fim seriosi

    RăspundețiȘtergere