vineri, 13 aprilie 2012

Cu taxiul, la spital!

În minutul 24 al partidei Unirea Câmpina - Astra III Ploieşti, la un duel banal, Zecheru (Unirea) şi C. Tudor (Astra) s-au lovit cap în cap. Ambii jucători s-au ales cu capul spart, dar în vreme ce câmpineanul şi-a revenit doar după aplicarea unui bandaj, jucătorul Astrei a avut nevoie de mai multe copci, motiv pentru care a fost nevoie să fie transportat la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpina. Surpriza a venit în momentul în care una dintre maşinile puse de gazde la dispoziţie pentru astfel de situaţii de urgenţă a intrat pe pista stadionului "Rafinăriei", pentru că era vorba de un... taxi, inscripţionat ca atare. Imediat au apărut şi glumele din tribună, şoferul fiind "somat" să-i pună aparatul de taxat jucătorului ploieştean.
Şi a mai fost o surpriză... În momentul în care - destul de nesigur pe picioarele sale - Zecheru s-a ridicat, arbitrul Tincu i-a acordat cartonaş galben, fără ca nimeni să înţeleagă de ce!
În schimb, înaintea începerii reprizei secunde, Tincu i-a verificat jucătorului câmpinean bandajul, pentru a vedea dacă mai sângerează sau nu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu