marți, 10 aprilie 2012

Crăciunescu a chemat 56 de fete la... curs. Patru sunt din Prahova

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat că organizează la Călimănești - Vâlcea un curs pentru arbitrii și arbitrii asistenți femei din ligile a treia și a patra. Este vorba de 56 de fete - 15 centrali și 41 asistenți - printre care se numără și patru arbitre din Prahova: Cristina Popescu și Gabriela Bucur, la arbitri, Diana Florea și Mădălina Crăciun, la arbitri asistenți. Cursul va avea loc în perioada 18-20 aprilie.

Un comentariu:

  1. Cu toate ca nu mai am nimic cu arbitrajul decat la nivel amintirilor si la nivelul declarativ nu ma pot abtine sa nu comentez.

    Niciodata nu m-am suparat pe performantele altora in arbitraj, mai ales ale fetelor, dar nu inteleg ce cauta Cristina Popescu printre cele 4 fete care vor reprezenta Prahova.

    Daca din punct de vedere fizic este foarte buna si nu am nimic de reprosat, in schimb la capitolul seriozitate sau "inima" pentru arbitraj aici mai are foarte multe de aratat.

    Sa nu uitam ca s-a lasat si revenit in arbitraj de cel putin 3 ori, fara sa mai punem la socoteala meciurile la care nu s-a prezentat, unele chiar de nivelul Ligii A.

    In rest multa sanatate si succes tuturor 4! Si asta fara nici o urma de ironie, daca se inteleg gresit urarile mele.

    RăspundețiȘtergere