duminică, 22 mai 2011

Trei meciuri suspecte de blat în ultima săptămână în Liga lu' Lică!

Reacţiile voastre - pentru care vă mulţumesc - sunt cele care spun totul despre competiţia fotbalistică judeţeană, patronată de "Don Lică". În ultima săptămână nu mai puţin de 3 jocuri au ridicat serioase semne de întrebare, oameni care au fost la faţa locului fiind convinşi că au asistat la blaturi.
Mai întâi a fost restanţa de la mijlocul acestei săptămâni, în care Caraimanul Buşteni a învins cu 3-0 pe AFC Brebu, într-un meci în care oaspeţii s-au chinuit să nu pună nici un fel de probleme formaţiei lui Petre Gavrilă.
Ieri, în etapa a XXXI-a, brebenii au stat din nou "drepţi" în faţa celor de la Dero Ploieşti, în vreme ce brezenii de la Triolorul, deşi conduceau cu 1-0 la pauză la Urlaţi, s-au dat la o parte pentru a facilita succesul gazdelor, care s-au impus finalment cu 3-1.
Probabil nu vor fi singurele meciuri blat din acest final de campionat... Din păcate!
Aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo? Don Lică? La matale se aude că s-au înmulţit blaturile? Sau pentru matale e bine aşa?! Că lumea cică pentru matale e bine aşa...

3 comentarii:

  1. Si la d-vs ca si la mine au inceput sa sara oamenii cu gura. Dar domnule Nicolae Alexandru m-am convins ca oricat am scrie sau mai bine s-ar scrie la AJF totul este curat... ca lacrima.

    RăspundețiȘtergere
  2. ne mai intrebam de ce nu avem fotbal...chiar daca aici este un nivel mic,de aici pleaca multi tineri si cresc cu mentalitatea asta

    RăspundețiȘtergere
  3. sursa sigura..urlati blat dupa pauza..aia e

    RăspundețiȘtergere