luni, 25 ianuarie 2010

Mircea Sandu, reales preşedinte al FRF

Prima decizie - Vasile Avram a fost înlocuit în fruntea CCA cu Ioan Igna
Astăzi a a vut loc Adunarea Generală a FRF, în care cea mai importantă decizie a fost realegerea lui Mircea Sandu în funcţia de preşedinte al FRF. Sandu l-a învins pe Constantin Iacov cu scorul de 192 la 67. De asemenea, au fost aleşi şi ceilalţi reprezentanţi ai fotbalului românesc în Comitetul Executiv: Dumitru Dragomir (preşedinte LPF), Vasile Avram (din partea AJF-urilor), Cristian Borcea şi Maius Stan (Liga I), Cornel Şvaiţer, Florian Walter (Liga a II-a), Eugen Pârvulescu, Ştefan Stana (Liga a III-a).
Imediat după Adunarea Generală a avut loc un prim Comitet Executiv în noua formulă, iar http://www.prosport.ro/ informează că s-a decis înlocuirea lui Vasile Avram cu Ioan Igna, deoarece Avram avea deja un post în Comitetul Executiv, după ce a fost ales de AJF-uri, şi nu mai putea îndeplini funcţia de preşedinte al CCA, reprezentată de asemenea în Comitetul Executiv. Igna a mai condus CCA, ultima oară, ca interimar, după arestarea lui Gheorghe Constantin, până la preluarea mandatului de către Aron Huzu. Dialogul din Comitetul Executiv dintre Mircea Sandu şi Vasile Avram a fost extrem de savuros şi-l redau integral, aşa cum a fost el publicat pe site-ul http://www.gsp.ro/: "Vasile, ai avut mandat pînă pe 24 ianuarie, de azi eşti demis", a zis Sandu, spre stupefacţia şefului CCA. Avram a reacţionat: "Domnule preşedinte, dar am stabilit altceva înainte, am zis că mai aşteptăm, că mai analizaţi, că o să vă mai gîndiţi". Imediat a luat cuvîntul, din nou, Mircea Sandu: "Da, m-am gîndit, eşti demis!".
"Teo" reabilitat!
Adunarea Generală a FRF de astăzi a mai luat o decizie. "Teo" a fost reabilitat! Fostul conducător de la mai multe grupări, inclusiv de la Poiana Câmpina, Adrian Teodorescu, declarat "persona non grata" tot de Adunarea Generală a FRF din 12 mai 2008 a fost reabilitat, sancţiunea sa fiind revocată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu