sâmbătă, 29 august 2009

Unirea Câmpina - Podgoria Vadu Săpat 3-0 (1-0)

Al doilea joc pe teren propriu al formaţiei Unirea Câmpina a însemnat din nou o victorie conturată ceva mai greu decât o arată rezultatul final. Şi asta pentru că - deşi au întâlnit un adversar mult inferior, Podgoria Vadu Săpat - jucătorii formaţiei Unirea nu au părut foarte conectaţi la joc, având o prima repriză destul de slabă. Totuşi, elevii lui Pălănceanu şi Corcodel au intrat în avantaj la cabine, graţie golului marcat în ultimul minut de joc al primei reprize de Neagu. La adăpostul acestui avantaj şi "treziţi" de "muştruluiala" antrenorului, echipierii formaţiei Unirea au avut o a doua repriză mai bună. Au avut o posesie mai bună a mingiei, au fost mai prezenţi în treimea adversă de teren, au pus mult mai des în pericol poarta adversă, eforturile lor fiind recompensate cu două goluri, marcate de Brânzea, minutul 60, şi Nichifor, minutul 78, acesta din urmă, cu un şut de senzaţie de la aproape 30 metri.
La finalul jocului, bucuria acumulării celor trei puncte a fost una temperată, inclusiv jucătorii conştientzând că au făcut un joc ceva mai modest, doar adversarul slab şi o repriză secundă superioară din toate punctele de vedere, asigurând cele trei puncte puse în joc. Urmează o deplasare dificilă la Păuleşti, în faţa unei alte formaţii nou promovate, Artsani Păuleşti, şi apoi o partidă pe teren propriu cu ASO Slănic, formaţie care este "satelitul" echipei Petrolul Teleajen, care activează în Liga a III-a.
Unirea Câmpina a jucat în faţa a aproximativ 200 de spectatori cu: Păpuşoiu - Neagu, Cazan, Ungureanu, Brânzea, Creţu, Coman, Burlacu, Vane, Flaider, Ţigănuş. Au mai jucat: Costache - Hodoiu, Nichifor şi Dinu. Antrenori: Marius Pălănceanu şi Daniel Corcodel.
Partida a fost arbitrată de George Frăţilă (Bărăitaru) - Emil Pascu (Măgureni) şi Irinel Georgescu (Ploieşti), observator al AJF fiind un alt ploieştean, fostul arbitru divizionar Constantin Dobre.

Un comentariu: