vineri, 14 august 2009

Meciuri interesante la finalul acestei săptămâni

Aberdeen - Celtic Glasgow, sâmbătă, ora 14.45
A început campionatul Scoţiei, iar oriunde merg în deplasare Celtic sau Rangers, e vorba de un derby. Partida va fi arbitrată de Craig Thomson, un arbitru de 37 de ani, aflat din anul 2003 pe lista FIFA. La Aberdeen se anunţă condiţii de ploaie şi o temperatură de 16 grade. Partida va fi transmisă în direct de sport1.
Bayern Munchen - Werder Bremen, sâmbătă, ora 16.30
Primul derby din Bundesliga se joacă la "Allianz Arena", unde vine finalista ultimei ediţii a Cupei UEFA. Partida va fi arbitrată de Manuel Grafe, un arbitru de 36 de ani, care se află din anul 2007 pe lista FIFA. La Munchen, la ora jocului, se anunţă un cer senin şi o temperatură de 28 grade.
Reykjavik: Islanda - Serbia, sâmbătă, ora 17.00
Este prima partidă - şi singura din aceste zile - din preliminariile Campionatului Mondial Feminin. Partida va fi arbitrat de Tanja Schett (35 de ani, din anul 2003 pe lista FIFA), din Austria, care va fi asistată de compatrioatele sale Cindy Zeferino De Oliveira (32 ani, din anul 2004 pe lista FIFA) şi Silke Mitterlechner (32 de ani, din acest an pe lista FIFA). Al patrulea oficial a fost desemnată arbitra islandeză Gylfi Mar Sigurdsson (nu este arbitru internaţional). Observatori vor fi Alessandro Lulii (Italia) - observator de joc, şi Regina Konink-belksma (Olanda), pentru arbitraj. La Reykjavik, la ora jocului, se anunţă condiţii de ploaie şi o temperatură de 15 grade.
Liverpool: Everton - Arsenal Londra, sâmbătă, ora 19.30
Un prim meci interesant, încă din etapa de debut a Premier League. Partida de pe "Goodison Park" va fi arbitrată de Mark Halsey, un arbitru de 48 de ani, care s-a aflat pe lista FIFA între anii 2000 şi 2006. La Liverpool vor fi condiţii de ploaie şi o temperatură de 17 grade.
PSV Eindhoven - Ajax Amsterdam, duminică, ora 13.30
Un alt derby clasic al Europei are loc încă din primele etape ale Eredivisie. Partida va fi arbitrată de Pieter Vink, un arbitru de 42 de ani, care se află din anul 2004 pe lista arbitrilor internaţionali. La Eindhoven va fi un cer mai mult senin şi o temperatură de 24 de grade. Partida va fi transmisă în direct de sport1.
Londra: Tottenham Hotspur - Liverpool, duminică, ora 18.00
Aproape orice venire a "cormoranilor" în capitala britanică este echivalentă cu un derby. Partida va fi arbitrată de Phil Dowd, un arbitru de 46 de ani, care nu a fost niciodată arbitru FIFA, arbitrând doar în Premier League din anul 2001. La Londra se anunţă un cer parţial noros şi o temperatură de 22 grade.
Athletic Bilbao - CF Barcelona, duminică, ora 23.00
Prima manşă a Supercupei Spaniei se desfăşoară pe arena "San Mames" din Bilbao. Returul este programat duminica viitoare, pe "Nou Camp". Partida de la Bilbao va fi arbitrată de Carlos Velasco Carballo, un arbitru de 38 de ani, aflat din anul 2008 pe lista FIFA. La Bilbao, cerul va fi acoperit de nori şi va fi o temperatură de 24 de grade. Partida va fi transmisă în direct de sport1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu