sâmbătă, 22 mai 2010

Jandarmeria reacţionează...

... după ce un jandarm l-a lovit pe arbitrul Marinică!
În urma incidentelor de marţi de pe stadionul "Prahova", în care Cristian Constantin, jucător al echipei Tricolor Varniţa, dar şi jandarm în viaţa de zi cu zi, l-a agresat pe arbitrul Valentin Marinică, determinând întreruperea definitivă a semifinalei Cupei României, Jandarmeria s-a sinchisit să trimită un comunicat, mult prea evaziv şi neutru faţă de gravitatea faptelor. Iată comunicatul integral:
"Referitor la incidentul petrecut în data de 18 mai a.c. pe stadionul Prahova din municipiul Ploieşti în urma căruia domnul Valentin Marinică, arbitru de fotbal, a fost agresat de către doi membri ai echipei Tricolor Varniţa, vă comunicăm faptul că unul dintre cei doi jucători indicaţi de dumneavoastră ca fiind implicaţi în incident este subofiţer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, iar la momentul disputării partidei de fotbal se afla în timpul liber. În acest sens, la nivelul unităţii a fost constituită o comisie pentru cerecetarea şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca în funcţie de cele constatate să se dispună măsurile legale care se impun. Apreciem interesul dumneavoastră cu privire la aspectele semnalate şi vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru clarificarea tuturor problemelor legate de atitudini ale personalului unităţii aflat chiar în afara atribuţiilor de serviciu".
Să aşteptăm acum concluziile acestei comisii?!

Un comentariu:

  1. HUOOOOO!!! Pai Da!,sa se pregateasca la servici pe banii nostrii,k in timpul liber sa ne poata boxa mai bine! Rusine jandarmeria prahova! Sa se trimita informare si catre Bucuresti,nu numai la spagarii astia din Ploiesti.

    RăspundețiȘtergere