joi, 22 octombrie 2009

Asesoft Ploieşti a făcut spectacol la Câmpina!

Aseară, în sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu", doar vreo 3-400 de spectatori au asistat la un meci demonstrativ susţinut de echipa de baschet Asesoft Ploieşti, campioana României la baschet şi singura deţinătoare a unui trofeu european, FIBA Europe Cup.
Prilejul a fost generat de prezentarea echipei feminine de baschet a clubului CSM Câmpina, care au jucat în deschidere, pentru ca în meciul vedetă Asesoft Ploieşti, cu Burlacu, Căruţaşu, Ilic şi toţi ceilalţi jucători, să învingă o selecţionată a Câmpinei, compusă în special din jucători de la Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu". Tinerii câmpineni au astfel o amintire extraordinară, fiecare punct marcat de ei fiind o adevărata performanţă, iar cele câteva coşuri de trei puncte pe care le-au reuşit generând o adevărată efervescenţă în tribune. În final, Asesoft a învins cu 41-29.
Apoi, în adevăratul meci demonstrativ al serii s-au aflat faţă în faţă jucătorii ai unei singure echipe - Asesoft Ploieşti, spectacolul fiind unul total.
La final, copiii s-au înghesuit la poze şi autografe de la jucătorii Asesoftului, în vreme ce fotbaliştii de la CSM Câmpina au părut mai atraşi de fotografii cu trupa de majorete a grupării ploieştene. În tribune numeroase personalităţi locale, inclusiv primarul Horia Tiseanu, care mărturisea unor apropiaţi că baschetul este sportul său preferat.
Nu trebuie omis faptul că meritul aproape integral pentru acest eveniment sportiv de excepţie pentru Câmpina aparţine omului de afaceri Virgil Guran, una dintre firmele sale - Apa Talea - fiind şi sponsor al campioanei României la baschet.

Un comentariu:

  1. Felicitari domnului Guran si pentru CSM Campina, dar si pentru aducerea celei mai bune echipe din judetul Prahova, CSU Asesoft, in municipiul domniei sale! Intr-adevar, campinenii - mari iubitori de sport - au avut parte de un eveniment cu totul si cu totul deosebit. Pacat ca nu a fost mai multa lume la fata locului. Dar poate ca impatimitul de baschet din varful Executivului local va construi, in orasul pe care il pastoreste, o sala de 3-4.000 de locuri, acolo unde sa mai joace "Gila" Carutasu si celelalte supertaruri de la CSU Asesoft!

    RăspundețiȘtergere