miercuri, 31 august 2011

Restanţierii din loturile naţionale, la teste, arbitrii din Liga I, la... instruire

Profitând de pauza din campionat cauzată de meciurile echipei naţionale, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să organizeze două acţiuni majore.
Astfel, miercuri, 7 septembrie, de la ora 7.30,
pe stadionul Dinamo – testarea fizică, iar de la ora 10.00, la Casa Fotbalului, testarea teoretică, vor fi testaţi arbitrii şi arbitrii asistenţi din Ligile a doua şi a treia, care nu s-au prezentat sau nu au promovat testele de la începutul sezonului. Din Prahova au fost chemaţi la aceste retestări şi arbitrul Haralambie Ion (Liga a III-a) şi asistentul Eduard Crângaşu (Liga a II-a), alături de alţi 27 de colegi din întreaga ţară.
A doua zi, joi, 8 septembrie, este rândul arbitrilor şi arbitrilor asistenţi (inclusiv a fetelor de pe lista FIFA); dar şi a observatorilor de arbitri din Liga I. Între orele 7.30 şi 11.00, tot pe stadionul Dinamo, vor avea loc testele fizice, iar 11.30 şpi 18.00, la Casa Fotbalului, va fi analizată prestaţia arbitrilor şi arbitrilor asistenţi în primele etape şi se va desfăşura şi testatea teoretică. Din Prahova vor participa la această analiză şi teste arbitrul Adrian Illyeş şi arbitrul asistent Cristian Nica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu