marți, 29 martie 2011

A contat doar repriza secundă

Unirea Câmpina - Tricolorul Breaza 2-2 (0-0)
Pe o vreme câinoasă, cu o ploaie persistentă, partida dintre Unirea Câmpina şi Tricolorul Breaza nu a contat decât în repriza a doua. Înainte de pauză,
Burlacu a dezmorţit tribuna în minutul 14, cu un şut de la vreo 22 metri lateral stânga, care a trecut la o palmă de vinclu, în vreme ce în cele două minute de prelungiri ale primei reprize, Nichifor a expediat o lovitură de cap care l-a pus la grea încercare pe portarul advers, iar Basma a expediat mingea în transversală. Cele două mari ocazii aveau să prefaţeze o repriză secundă mult mai tensionată, care a încălzit asistenţa.
Pe fondul dominării gazdelor, brezenii deschis scorul în minutul 53 prin Botea, introdus la pauză, dar bucuria lor avea să dureze doar un minut, Zbârcea egalând cu un şut din interiorul suprafeţei de pedeapsă. În minutul 68, aelaşi Zbârcea ratează o lovitură de pedeapsă, pentru ca în minutul următor şutul lui Turiac să fie respins în faţă de Tiberiu Ionescu, iar Loga readuce oaspeţii în avantaj. Câmpinenii nu cedează după o asemenea lovtură psihologică şi revin, din nou, după numai 5 minte, egalând cu un lob superb al lui Ni.chifor. Şi au mai presat până la final, dar golul nu a mai venit, cele două formaţii împărţindu-şi punctele.
Unirea: T. Ionescu - Gratie, Neagu, Basma - Coman, Burlacu, Ţigănuş, Constantinescu (77 Dragomir), Ungureanu - Zbârcea (83 Căpraru), Nichifor. Rezerve neutilizate: Pălănceanu - Flaidăr, Luca, B. Ionică, Fl. Stoica. Antrenori: Marius Pălănceanu, Daniel Corcodel.
Tricolorul: Şandru - A. Stoica, Sterea, Olteanu, Ciochină - Stanciu (85 Vintilă), Turiac (81 Negotei), Cojocaru, Şerbănescu - Luga, Bucur (46 Botea). Rezerve neutilizate: Butuza - Ad. Pavel, Al. Pavel, Boroş. Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache.
Marcatori: Zbârcea (54), Nichifor (74)/ Botea (53), Loga (69).
Cartonaşe galbene: Zbârcea (41), Gratie (58), Ţigănuş (73)/ Loga (32), Sterea (51), Şerbănescu (71), Negotei (90+1).
Arbitri: Ovidiu Oprea - Ionel Gheonea, Bogdan Banu.
Observator: Vasile Aurelian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu